Új hozzászólás Aktív témák

  • Z()L3

    tag

    Hello!
    Nézegettem a telefonokat, mivel az E52-m igencsak csereérett. Szegény nemsokára kettétörik, na meg elavult már. Nagyon lassú a böngészés, böngésző + zene egyszerre nuku mert elfogy a memória :D No meg a játékok is nagyon gagyik már...

    A T-s szolgáltatónál néztem a 635-t, hűséggel el tudnám vinni 48-ért. Szép meg minden, csak a 4G-t nagyon nem tudnám nálunk kihasználni (még 3G lefedettség sincs rendesen :D), szóval felesleges, marad a 630 függetlenül ami Euronics-ban pl most 40-ért van akcióban, igaz az Dual Sim, de sebaj, vagyis de?
    Egy SIM-el is gondolom tökéletesen megy, ha az 1-es számú foglalatba rakom a kártyát, akkor az az alapértelmezett és nem próbál semmit a 2.-al csinálni ? Mert ha nem akar semmit így csinálni, akkor jó az is, aztán a két hálózatjelzőből csak az egyik aktív oszt kész :)

    Az aksi meddig bírja egyébként ? Játék és zene kombóval, néha egy kis net közbeszúrva (ezek nem egyszerre, hanem külön-külön mennének) bír a teló olyan 3-4 órát ?

    A navigációt ha jól értelmezem ugyanúgy lehet teljesen offline használni mint az E52-n ? Honnan lehet letölteni rá a térképeket ? A Windows Phone Store-ból vagy van valami Nokia Suite szerű alkalmazás itt is már ?

    Hasznos alkalmazásokat meg játékokat kinéztem már magamnak, nagyon kéne már az új cucc :D

    Előre is köszi a válaszokat ! :R

Új hozzászólás Aktív témák