Új hozzászólás Aktív témák

  • Frosttide

    tag

    válasz Kaneven #1913 üzenetére

    - Vibert használtam párszor, más platformhoz képest nincs benne több bug. Egyszer volt, hogy nem tudtam letenni, mert ha hozzáértem a kijelzőhöz elsötétült,majd visszaadta a képet,majd újbóli érintésnél megint elsötétült, valamint beszélgetések alatt van amikor olyannyira lehalkul a másik fél, mintha suttogna.

    - Skype-ot videóra nem, csak chatre használtam, ott nemvolt gond. Vagyis de, mert időnként nem hajlandó elindulni, visszadob a főképernyőre.

    - Facebookot nem kérdezted, de azt is leírom. Van amikor az is nehezen indul, ha elindul, akkor stabil. Viszont mivel az összes üzenetküldési lehetőséget kivették az appból és telepíteni kellene a Messengert (Androidos platformon használom, de utálom), én szépen lassan átszokok a böngészőn keresztüli Facebookra.

    Mindhárom appnál gyakran megesik sajnos, hogy a beállítások ellenére b.sznak jelezni/értesíteni, ha pl új üzenet érkezik.

    A strapabírást nem tudom mire érted, a GG3 elvileg védi a kijelzőt a karcoktól, de érdemes fóliát tenni rá, hogy biztosra menjen az ember. Mivel nem strapamobil, ezért a földhöz vágást nem viseli jól, a leejtés/beáztatás pedig mind egyéni szerencse függő. Nekem egy elejtés után semmi baja nincs, de pl. másik itteni kollégának a lányának készüléke úgy nézett ki, mintha egy kozák néptánccsoport vonult volna rajta keresztül.

    Üzemidő használattól függ. Nekem közepes fényerőnél, kikapcsolt net, helymeghatározás, kevés telefonálás mellett 3 napot is simán hoz. GPS használattal, erős fénnyel, sok fotózással 1-1,5 napot hozta.

    Még vannak a rendszernek gyerekbetegségei, de nekem így is jobban bevált, mint a droidos cuccaim. Ha faterod nem droid vagy ios fan akkor jó eséllyel bejön a telefon, ha viszont másik két platform valamelyikének elkötelezett híve, akkor nézz más után.
    Ja meg egy fórumtársat zavar, hogy bevilágítanak a ledek és közepes fényerőn, fehér háttér mellett látszanak. Mindenki más b.szik rá, de a korrektség kedvéért megemlítem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák