Új hozzászólás Aktív témák

  • Frosttide

    tag

    válasz SzDavid99 #1300 üzenetére

    Szia!

    Appokat leírták, mivel én is androidról váltottam, így kérdésed ezen részére válaszolok. Eleinte kicsit fura, főképp beállítani, de miután elbíbelődsz vele már nincs gond. Eleinte nekem a legfurcsább az outlook-al való névjegy szinkronizálás volt, vagyis hogy nem simről éred el a kontaktokat, hanem importálni kell őket. Húztam a számat, de csináltam egy outlook fiókot, hátrányát eddig nem érzem.
    Ezen túl viszont maximális felüdülés a rendszer. Nekem eddig még nem akad, az appok (a legelső indulást és néha 1-1 alkalmat kivéve) szinte pöccre indulnak. Androiddal szemben nem kell azzal bajlódnom, hogy bezárás után a feladatkezelőben is kilőjem a programokat és nem akadt még meg egyik sem használat közben. Nekem nagyon bejön és ha tovább fejlesztik, hogy bizonyos pontjain még jobban testre szabható legyen, illetve egyszerűsítenek néhány funkció ki-be kapcsolásán, akkor nem is fogok többet elgondolkodni, hogy visszatérjek-e Androidra. Mondjuk így se tervezem. :)

    Többiektől kérdezném:

    Ha már felhoztam a névjegyeket, ha új névjegyet mentek, akkor az automatikusan sim-re is rákerül vagy csak az outlookra? Ha csak outlookra, akkor hogyan tudom sim-re is menteni őket?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák