Új hozzászólás Aktív témák

  • blackmoto

    senior tag

    válasz taip #9902 üzenetére

    Valóban a napokban megszaporodtak a furcsa fagyásokról szóló hsz-ek, de én a tulajok helyében utánanéznék, hogy milyen programok vannak a telefonon. Én hetedik hete használom elégedetten a telefont, és rejtélyes újraindulás még az első napok egyikén történt, amikor prógálgattam rajta minden sz@rt a store-ból. Akkor egyszer eljátszotta, hogy az asztalon fekve, babrálás nélkül csak úgy felvillant és Nokia logó, és reboot fogadott. Az még az Amber előtti verzió volt ráadásul. Mióta felesleges program nincs rajta, azóta semmi rendellenesség nincs vele. Normális használat mellett (napközben 30-40 perc internet, nagyrészt wifin. 10-20 üzenet, vegyesen SMS, illetve e-mail. Egy live.com fiók push értesítéssel, és egy google félóránkéntival. Néha egy-egy fénykép készítés. Este általában 65 és 40% között rakom töltőre. Bárkinek nyugodtan ajánlom a WP8-as Lumiákat, aki gördülékeny, használható(!) és megbízható(!) telefont akar, és nem arról szól számára a telefon, hogy naponta 10 alkalmazást telepítget, aztán csodálkozik, ha hülyül meg merül a telefon.
    Én is Androidról jöttem, és is cserélgettem főzött ROM-okat, szenvedtem a telefonnal, sosem akart kielégítő lenni számomra. még csaknem is 20-ezres kategóriáról volt szó, (HTC One V volt az előd, azelőtt HTC Wildfire S, mindkettő újonnan vásárolva. Van aki szerint nem vagyok normális, a mostani cserével, de nem vagyunk egyformák, és nem bántam meg. Nekem csak ez számít. :) )
    Elégedett felhasználója vagyok a rendszernek és a telefonnak, és újra WP-set vennék.
    Nekem megváltás volt 27990-ért. Még a hülyének is megérte, hát még nekem... :))
    A párom is beleszeretett 2 nap alatt, így az övé hat hetes, azt is sikerült ilyen áron venni, és ő is imádja a régi WFS után. Egy pillanatig nem hiányzott egyikünknek sem az Android.
    Az övé is problémamentes.

    Az enyémen levő alkalmazások listája pedig a következő:



Új hozzászólás Aktív témák