Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Nekem tegnap megint volt egy random reboot-om a telefonnal. Most letöröltem róla mindent, csak az Endomondo van rajta, mert azt nem tudom nélkülözni. Még egy SkyDrive-t sem merek már feltenni. Most már annyira nem bízom a véletlenre, hogy mindent ajánlott beállítással engedtem telepíteni olyannyira, hogy az MS és a Nokia is minden kért fejlesztői infót megkap a telefonommal kapcsolatban. Azért egy Battery app jó lenne, mert az igencsak hiányérték képvisel, de még ezt sem merem feltelepíteni. No mindegy, majd lesz valahogy. Hihetetlen, hogy én szívok csak ekkorát és ilyet itt senki nem tapasztal. Pedig már ki lett egyszer cserélve a készülék.

    Egyébként amit az előző bekezdésben még ki akartam hozni ebből az egészből, anno megkérdeztem, hogy a WP8 nem lassul-e be, ha telepakolom app-okkal. Azt írta valaki, hogy nem. Hát nekem érzetre gyorsabban nyílnak meg a dolgok (már ami alapból rajta van), mint amikor van még 30+ app feltelepítve. Maga a telefon nem lassú, de azt vettem észre, hogy így kopaszon fürgébb. Ezt ki hogy érzékeli?

    Volna még egy dolog. Azt vettem észre, hogy telefonálás közben egy piros LED világít a kijelző teteje felett. Ez meg mi a manó?

Új hozzászólás Aktív témák