Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz karldergroße #21898 üzenetére

    Én sosem egy fórum etikettjének tükrében húzom meg a sok helyen sajátos normáimat. Nem egy adott fórumon nem helyes - szerintem - "ex chatedra" vitatkozni, hanem úgy általában. Más az, amikor az ember sok ember véleményét összesítve, hozzájuk csatlakozva formál véleményt valamiról. Erre utaltam a szociológia egzakt voltával kapcsolatban. Én egyébként egy elb@szott hirtelen haragú ember ... nem, inkább kiszámíthatatlan hangulatember vagyok, tehát a hirtelen indulatkitörésem függ a körülményektől is. Ha a Fekete városból Görgey alispán személye valós személy lett volna és van reinkarnáció, akkor én tutti, hogy ő voltam.
    5 hete volt egy infarktusom, most dolgozom fel riportilag is, ami történt - mások okulására. És most, a szívkatéterezésemet végző orvos megszólaltatásakor értettem meg száz %-ig, hogy az életem egy "vigyél el az intenzívre ..." kezdetű mondaton múlott. Következésképpen, bármennyire is irritáló számomra is a véleményed, két ok miatt tartózkodom attól, hogy elvi kérdést csináljak belőle:
    1. Az egyik az, hogy amikor eldurran a fejem és úgy érzem, a logikus érvek az adott vitában már annyit érnek, mint halottnak a csók, akkor privátban beszólok az illetőnek. Nem is akárhogy. És az esetek 90%-ban megbánom és elnézést kérek, mert úgy érzem, magamat, a hivatásomat alázom meg azzal, hogy egy virtuális személlyel szemben annyira eldobom az agyam.
    2. Nem kívánom az infarktus rizikófaktorait gyarapítani értelmetlen vitákkal.

    És annak, amit te itt bizonygatsz, kb. annyi értelme van, mint szembe szélbe vizelni.
    Egyszerűen nem látod a fától az erdőt, én ezzel zárom a polemizációnkat. Szerintem legalábbis, nem látod: leragadtál részleteknél. Mellesleg, ha belegondolsz, ha minden igény kielégítését bele tudnák sűríteni egy telefonba, szerinted ki venné a többi típust? Banális, mi? Banális, de valszeg igaz.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák