Új hozzászólás Aktív témák

  • blueMerle

    veterán

    válasz Karma #1358 üzenetére

    Látod erröl beszélek. Olvastál, hallottál róla és ennyi. De a kezedben nem volt, soha egyetlen funkcióját sem próbáltad ennek ellenére leírtad hogy ez egy béta telefon. Érdekes hozzáállás.

    Sajnos én nem tudom melyik az a funkciója ami bétás lenne, de szivesen hallanám.

    Az hogy az UI neked nem tetszik, nos....ez egy vicces kijelentés annak ellenére hogy azt írtad fejlesztesz S60ra. Tudhatnád hogy teljes mértékben témázható a dolog, innentől kezdve megint csak nem értelek.

    Az iPhone vs. 5800 kör sokszor lefutott, de tekintve hogy mindkettöt használom a hétköznapokban, azt hiszem van némi belelátásom a különbségekbe. Az iPhone kidolgozásban, és minöségben vérré alázza szegény 5800-át ám minden más belsö ponton az 5800 sokkal jobb. Így nyugodtan kijelenthetem hogy iPhone vs. 5800 1:1 . Nem jobb nála, hanem egyfajta alternatíva.

    Nem szeretnélek rábeszélni hogy vegyél ilyet, söt, óvva intelek, mert még megtetszik és esetleg elégedett leszel vele. Inkább olvasgass róla, nézegesd neten, más emberek véleménye alapján ítélkezz felette. Igen, ez a helyes megoldás :K

    Garmin téma: az elsö leszek aki hivatalosan megvásárolja az eredeti verziót. Mindig mindegyik telefonom eredeti navigációt használtam, igen ilyen balek vagyok. Viszont jelenleg még nincs ilyen, ezért vagyok kénytelen ezt a buherát használni ami nekem se tetszik, de egyenlöre ez van. Ha igaz, akkor 3 hét és megvásárolható lesz a hivatalos verzió erre a telefonra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák