Új hozzászólás Aktív témák

  • youngboy

    senior tag

    Amennyrire én tudom a Mass Storage-t azért kezdik hanyagolni, mert ha felcsatolod gépre, akkor arra az időre a telefon nem látja. Ha azon pedig adatok vannak, amik a telefonon éppen futó appnak kellenének, akkor gebasz van. Pl. egyedi csengőhang.

    Nekem jelenleg egy HTC Desire S-m van tele HTC alkalmazásokkal és ezen is csak együtt tudom a riasztási hangerőt állítani. Nem külön riasztásonként. Szóval ez gyártó függő.

    Eleinte nagyon örültem ennek a telefonnak, hogy milyen szép a Sense, meg mennyi frankó alkalmazást kaptam. Mostanra viszont eljutottam oda, hogy szinte az összes HTC-s app-t lecseréltem másikra a Play-ről. Viszont root hiányában ezeket törölni nem tudtam. (Nem vagyok nagy mókoló és a garit is inkább biztosan őriztem. Meg nincs tartalék telefon, szóval az sokkal fontosabb, hogy a meglévőt használni tudjam.) Én ezért is gondolkodom Moto G-ben, mert ez szinte stock Android. Bár egy-két appot arról is valószínűleg el szeretnék távolítani, de ez még mindig sokkal kevesebb.

    Olyanoknak szoktam Samsung, Sony, HTC, stb. telefonokat ajánlani, akik ezekkel nem foglalkoznak és egy olyan telót akarnak, ami bekapcsolás után már szinte használatra is kész. Aki ebbe a csoportba tartozik, annak nem a Moto G a jó választás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák