Új hozzászólás Aktív témák

  • longwild

    aktív tag

    válasz bluemirage #1756 üzenetére

    Szia!

    Próbáljak helyet cserélni egy fejlesztővel? Nem kell, mert az vagyok :)

    Akkor egyetlen apple telefonra sem fejlesztenék, mert minek? Amikor Európában (remélem nem keverem mással) épp a WP8.1 erősödött az iOS pedig csökkent?

    A megírt alkalmazás esetében nem az asztali nagy gépet kell alapul venni, ami előtt egérrel, billentyűzettel egy iróasztalnál görnyedsz. Sokkal inkább a tableteket, melyeknek egyre nagyobb a piaci részesedése és az optimalizálatlan fos weboldalak helyett sokkal jobb egy appban toucholni.

    Ráadásul a Windows platformon sokkal kisebb erőfeszítés minden méretű kijelzőt támogatni, mint akár androidon, akár iOS-en. Ezek tények. Az is tény, hogy a Microsoft egy oprendszert futtat minden eszközén, míg Apple oldalról minimum kettő van.

    Viszont az is tény, hogy a sok "okos" divatból is a Microsoftot utáló orgánum olyan mérhetetlen mértékben gyalázta a platformot amikor csak tudta, hogy célt értek -még ha sok kritikájuk egyenesen kamu volt (emlékszik még valaki a wp7 első nagy kritikájára? "Micsoda szar rendszer! Egy telefon és ahhoz, hogy telefonálni tudj, 7 lépésben lehet eljutni a fő képernyőről a hívás indításáig!" ). 5 éve nem nő jelentősen a piaci részesedés, talán csökken.

    Évek óta sokan jósolják: 2 év múlva sehol sem lesz ez a platform. Sok két év eltelt már azóta... ;)

    szoftver szakmabeli && Beverly250

Új hozzászólás Aktív témák