Új hozzászólás Aktív témák

  • Pacee87

    aktív tag

    Cooley18 : HR-t csináltál amikor meglett a készülék? Esetleg most (is) érdemes megpróbálni, mert ilyen hibáról még tán nem is olvastam! Előtte is WP-d volt? Visszaállítást csináltál a korábbi telefonodról?

    Muszáj reagálnom a fentebbi kritikákra a telefont illetően! Android és BB után tértem vissza a Windows-hoz, miután a régi 620-asomon teszteltem a Windows 10 Mobile-t, szóval úgy érzem, hogy van némi rálátásom a dolgokra!
    Az Androidos telefonomban az első két hónapban tudtam örömemet lelni, utána inkább csak a bosszúság volt vele, részemről a kiscsillió alkalmazás is inkább hátrány volt, (pl.: 5 szövegszerkesztőt kell telepíteni ahhoz, hogy minden kívánt feladatot ésszerűen el tudj végezni, ahelyett, hogy lenne egy normális stb.) az egész rendszerre jellemző ez a fajta káosz! És a lagdroid jelző sem éppen egy városi legenda szüleménye, akár tetszik, akár nem! Nyilván megvannak a rendszer (mint bármely más rendszernek is az) elvitathatatlan előnyei, ezért kell mindenkinek egyéni preferenciái szerint választani és pont ezért van szükség választási lehetőségre!

    Nálam például az egész Apple ökoszisztéma sem jöhet szóba, hiába tudja azt jól amit tud (bár láttam én már iPhonet lefagyni, laggolni, random újraindulni + az egyéb anomáliák amiről csak olvasott az ember) ha az egyszerűen kevés! Ami mellé botrányos árcédula kapcsolódik! 350 000Ft-ba nem fér bele a BT fájlküldés, az FM rádió, az OTG, a bővíthető memória stb.? Ne vicceljünk! Fele ennyiért is elfogadhatatlan ezek hiánya! De nyilván van akinek nem!

    BBOS10: Nagyon jó OS volt, nagyon szerettem! A kulcsszó a volt! Ha tovább viszik és látok benne fejlődési potenciált, akkor valószínűleg maradtam volna a BB-nél, annak ellenére, hogy az sem volt hibátlan!

    WP/W10M: Nekem jelenleg ez jelenti a legkevesebb kompromisszumot és kínálja a legtöbb funkciót élvezhetően a meglévő hibái ellenére is! Nem mellékes tény, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok az OS-en, úgyhogy jó eséllyel 1 hónap múlva ezeknek már nyoma sem lesz! Az alkalmazás kínálat engem kielégít, pedig vannak extra igényeim ami nem a különböző közösségi és csacsogó programokban nyilvánul meg ami jó eséllyel böngészőből is elérhető...

    A hozzászólás Lumia 950 + Continuumal született, miközben a telefonon megy a torrent!

Új hozzászólás Aktív témák