Új hozzászólás Aktív témák

  • interstart

    tag

    Megnéztem a VPN fogalmát, hogy mi számít legálisnak és mi nem...úgyhogy elvileg ez a téma önmagában nem számít illegálisnak addig, amíg azt nem használod arra.

    Szóval a megoldás menete a következő:

    1-Felmész erre a weboldalra és a lista feletti "Apply search filters"-nél csak a L2TP/IPsec -et hagyod bepipálva, majd a Refresh Servers List-re rányomsz.

    2-Megkeresed a VPN beállításokat (Flyme5--Settings-More-VPN), majd Add VPN-el hozzáadunk egy újat. Példámban egy működő konfigot fogok megadni, próbáltam a HongKong-i VPN-el és nem ment, úgyhogy jelenleg egy Thaiföldi VPN-el megy nálam a művelet, de a listából persze bármelyiket ki lehet próbálni.

    Name: "ide bármit írhatsz"
    Username és Password: vpn
    IPSec pre-shared key: vpn
    Forward routines: 0.0.0.0/0

    Server address: na ezt kell a listából kikeresni, a többi fenti beállítás a táblázatban található L2TP/IPsec-es VPN-nél ugyanaz, magyarul ha valamelyikre nem megy a csatlakozás, akkor elég csak ezt a címet kicserélni.

    Jelenleg nekem ez a cím: windflower.opengw.net
    Ha ezzel készen vagyunk, akkor bekapcsoljuk a VPN-t, felül megjelenik a "végtelen jeles izé" és ki lehet próbálni, hogy mennek-e a szolgáltatások. Megjegyzés talán még az, hogy mint biztonságos kapcsolatot megvalósító hálózatként a nyílt adatok miatt nem használnám privát böngészésre meg ilyenekre ezt a fajta VPN-t.
    Remélem tudtam segíteni :)

Új hozzászólás Aktív témák