Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.balazs.95

    veterán

    Hihetetlen, hogy egyesek mennyire nem látják a dolog lényegét.

    1. A kormány mindenféle adókkal és terhekkel cseszteti a cégeket, akik nem tartoznak bele a haveri körbe.
    2. A cégek értelemszerűen ezt áthárítják az emberekre, hiszen egy cég sem olyan hülye, hogy önként és dalolva termeljen veszteséget.
    3. Emiatt a gondolkodni nem tudó ember kajálja a „gonosz multik” ellen irányuló propagandát, merthogy milyen csúnya dolog, hogy a cégek le akarják húzni az egyszerű embereket.

    És pont ez a célja a kormánynak: Valójában ők húznak le minket, embereket, de valami kegyetlenül, de nem közvetlen teszik ezt, hiszen már így is van egy tucat adó, hanem helyette a cégeken keresztül terhelnek minket, hogy aztán majd rájuk tudjanak mutogatni, hogy micsoda gonosz multik, csak az a céljuk, hogy a magyarokat kiforgassák a vagyonukból.
    És kész passz, meg is van az ellenségkép, működik a propaganda, az emberek pedig boldogan szavaznak a kormánypártra, mert azok milyen jó emberek, és milyen sok mindent tesznek az emberekért. Aha... :(((

    Na ezt tartom végtelenül gusztustalannak és elvtelennek. Meg azt, hogy egyszer az EU-nak fekszünk le, máskor meg Putyinnak. :U

    Ebbe a hsz-be most vastagon van politika, de azért remélem nem bannolnak miatta. :D

    [ Szerkesztve ]

    Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

Új hozzászólás Aktív témák