Új hozzászólás Aktív témák

  • baly2u2000

    tag

    válasz FerNandor #9062 üzenetére

    Szia!

    Sajnos nincs XDA topicja, hogy még egy rossz hírt mondjak ahol próbálkoznak ROM-olgatással ott is csak a D500-as modellt nyúzzák. Igaz ez a többi androidos mókolós fórumra is (2-3 naponta körbejárom őket reménykedve.) D500ra van már egy kb kész ROM és egy készülő béta változatú CM ROM, nem tudom ez előrevetít-e bármit is, talán inkább nem mint igen.

    Kitkat nálam fenn van, ha nem érkezik meg a hozzá ígért bugfix (vagy nem tudom ezeket legalább egy workarounddal orvosolni) 1 hónapon belül akkor megy vissza a Jelly.

    Ha nem akarsz sokat mókolni a javítgatással akkor szerintem ne rakd fel a KitKat-et, csak a legfrissebb JB-t.

    Update-eléshez én az LG oldaláról is letölthető LG PC Suite-ot használtam, de bubus66 oldalán találsz leírást a KDZ updater-es frissítésről is, illetve ezzel vissza tudod rakni a JB-t ha mégis ráveszed magad a KK-re.

    Rootolásról találsz infót itt a fórumon belül ha eldöntötted milyen rendszert szeretnél rootolni, viszont emlékeim szerint KK-re még csak olyan root van ami teló újraindításig él (hacsak nem írsz hozzá scriptet.)

    Én erősen ajánlanám, hogy maradj JB-n vele (10J verziójú ROM) és próbálkozz egy saferoot.apk -val ha rootolni szeretnéd.

Új hozzászólás Aktív témák