Új hozzászólás Aktív témák

  • KoryHu

    aktív tag

    válasz deminos #6208 üzenetére

    Én a Telenornál vagyok és ritkán de előfordult ilyen, ez az első Androidos telefonom.

    De az is előfordult, hogy egyszerűen nem talált hálózatot a telefon váltáskor pl. 2G>ről váltanék Automatába 3G vagy 4G és kész, vége, nincs semmi, majd vissza 2G-re próbából, az se jó, nincs térerő, percekig se, itt restart vagy repülő mód segített, nekem 6 hónap alatt ilyen kétszer volt.

    Azóta egyszer cseréltettem SIM kártyát is, hátha alapon (plusz a 4G csomagom miatt, mert a régebbi SIMekkel nem megy a 4G), de az új kártyával is csinálta már egyszer azt, hogy nem lépett fel (vagy nem volt adatkapcsolat, vagy semmi nem volt). Valahogy a 2G>3G<2G>4G váltásokat "nem mindig szereti".

    Én mondjuk kb. 80%-ban 2G-n használom, semmi gond nincs ott. Amerre általában mozgok ráadásul elég gyenge a Telenor nemhogy 4G-je, de 3G-je is, állandóan váltogat, meg kicsi a térerő nagyon (1-3 csík között), és min. fél nappal hamarabb le is merül. Volt hogy 1 (!) napot bírt ki a telefon, amire még nem volt példa, 2 napra vagyok kb. beállva a használatommal, én azóta nem nagyon erőltetem ezt a 4G-3G vonalat.

    Ha nagyon kell másra, mint mondjuk az időjárás app vagy email (szöveges) megnézése, előtte átváltok. (aztán vagy átvált vagy nem. :D )

    [ Szerkesztve ]

    Nem öreg, csak régebb óta fiatal.

Új hozzászólás Aktív témák