Új hozzászólás Aktív témák

  • dave_gahan

    aktív tag

    válasz Deniel3000 #9345 üzenetére

    Hali, nem akarom nagyon szaporítani a kamerás hozzászólások számát :), de ezek a fotók egészen jók. :C (mondjuk a 4x nem is kiváló fényviszonyok között vérzik el és nem is makró módban, ezek viszont zömmel igy készültek). A video is rendben van.

    Más. Jónéhány hete figyelemmel kísérem a topicot, bár a telefont még nem sikerült beszereznem. :N Én elsősorban telefonálásra és tartalomfogyasztásra használom a meglévő mobilomat is(Nokia C7, csak már kicsi a 3,5" + lassú), szóval nekem pöpec lenne a 4x. Viszont a egyre több véleményt olvasni, hogy a wifis böngészés percenként 1%-kal szívja az akksit...ez megrémiszt... Én otthon már szinte le sem ülök a laptop elé, csak a telefonnal netezek esténként (átlag 1 óra/nap). Azért jó lenne, ha így sem kellene mindennap tölteni (hétköznap éjszakára sohasem dugom töltőre, mert akkor reggel nem lenne kéznél ébresztéskor). Szóval nyugtassatok meg, hogy 1 óra esti wifizéstől nem fog 50-60%-ot merülni (tudom, h Chrome-mal többet fogyaszt, de akkor inkább használok más böngészőt). Ja, és remélem, hogy a wifi jele is jó erős, bár ennek mértékét úgyis csak itthon fogom tudni megtapasztalni.

    Ha ennyire alig lehet már kapni EU országkódosat, akkor gondolkodom, hogy függőt veszek (a Telenornál most 115e-ért lehet kapni és legalább 2 év gyári gari járna hozzá). Lehet, hogy előbb-utóbb belejönnék a KDZ-s frissítésekbe is, de sztem sokkal kényelmesebb az OTA-s wifin keresztül néhány perc alatt.
    De szoktam nézegetni a hardverapro-s hirdetéseket is, egy használt fekete EU-stól sem zárkózom el (főleg, ha vki beszámítaná, v. megvenné a C7-et :D)

    JB. Olvastam, hogy 2013 Q1 a gyártói ígéret, és megértem, hogy a múlt miatt sokan szkeptikusak, de sztem tényleg tartani fogják. Ugyanis ha jól olvastam, az Optimus G is 4.0.3-mal debütált és arra is nyilvánvalóan kelleni fog a frissítés, ha versenyképessé akarják tenni. A két telefon szoftvere (UI-ja) pedig sztem nagyjából ugyanaz, nyilván néhány extrával többet tud a G. Szóval ha arra kijön, akkor a 4x-re is biztosan! ;] Mondjuk nem tudom, lehet, h Európában már JB-vel fog kijönni? ;) Egyébként már alig várom, hogy megjelenjen, lehet, hogy inkább várok még 1-2 hónapot, kíváncsi leszek a nyitó árra (bár az további néhány hónap alatt úgyis még csökkenni fog). Az idei sok full hd-s csúcskészülék miatt sztem nem árazhatják nagyon túl, kb. olyan ártörténetet jósolok neki, mint a 4x-nek (140-től indulva fél év alatt közel 80-ig esik).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák