Új hozzászólás Aktív témák

  • rdt89

    addikt

    Ahogy ígértem egy kis beszámoló a v20i-ről:

    Kamera:
    számottevő különbséget sem videózás, sem fotózás közben nem tapasztaltam kb. = a v20d-vel, de nekem ez bőven elég, mivel a videózása is lag mentes.

    Kijelző:
    élénkebbeknek hatnak a színek, a maximális fényerő több lett, a minimálisra lehúzva pedig mielőtt lekapcsol a képernyő még jobban elhalványul, amit már nem enged alapértelmezettnek beállítani. A v20d alatt már kezdett szellem képesedni mostanában, ami az enyémre eddig nem volt jellemző, de az i most ezen is finomított. Végre a mindig aktív kijelző is érzékeli a kültéri és beltéri fényviszonyokat és ez alapján lövi be a fényerősséget (eddig nálam ilyen nem volt)

    Teljesítmény:
    ugyan annyira smooth mint a v20d-vel, talán a töltés közbeni melegedés és a megterhelés alatti melegedés is mérséklődött, mondhatni jelentősen.

    Akkumulátor:
    a legjelentősebb előre lépést tapasztaltam. 4óra 7 perc kijelző idő jutott folyamatos netezés és játék megterhelésre 24 órás készenléttel. Mindig aktív kijelző be van kapcsolva, fényerő automata. Az éjszaka alatt (kb. 8-9 óra) 61%-ról, 58%-ra merült, persze arccal lefele van ilyenkor fordítva, hogy a mindig aktív kijelző lekapcsoljon. Persze ezt gyors töltéssel csináltam, mert lassú töltéssel a kijelző időre még plusz 30 percet simán rá lehet számolni!

    Összességében én egy csomó pozitívumot tapasztaltam a frissítéssel. A töltési időm is visszaállt 1 órára, ami a v20d-n 2-3 óra volt. Ha nektek is van valami észrevételetek a frissítés óta szívesen látom. :)

    Ja és egy kis trollkodás:
    ezzel a frissítéssel se lett vízálló ;]

    (#7564) mirci18:
    Esetleg ismerős vagy fórumtag nincs a közeledben akivel egy modul csere erejéig meg tudnátok nézni, hogy tényleg az-e a gond?

Új hozzászólás Aktív témák