Új hozzászólás Aktív témák

  • Nikaré

    őstag

    válasz Aryon87 #11532 üzenetére

    Milyen sumákságra gondolsz?
    Az első droid telóm amivel meg vagyok elégedve (akku téren is), igaz root után van, de muszáj volt a sok felesleges app miatt.
    Ebből adódóan fagyasztok is programokat és csak akkor működnek ha szükségem van rá.Wi-Fi, Bluetooth, GPS ha el nem felejtem lekapcsolni akkor az sem megy a háttérben feleslegesen :) de ez ritka.
    Változóan használom, mert pl van amikor kikapcsolom az automatikus szinkronizálást, gmail nem frissül, yahoo nem frissül stb (viber például állandóan megy) fényerőt én állítom és nem vakoskodom.
    Ritkán töltök rá az akksira, általában 15-5% között rakom töltőre és mindig 100-ra töltöm, nem hagyom egész éjszakára rajta. (kivétel, ha hosszabb navigáció, akkor direktbe van kötve)
    Tegnap 7ó14perc kijelző idő (3% akkunál) - kb 50perc viber hívás kb 30perc gsm, állandó viber kapcsolat, neten nem sokat voltam kb 40perc max, állandó wi-fin lógott és nem voltak cella váltások mert épp szabad napos voltam egy helyben dekkoltam (nem töltöttem rá ebben az esetben sem).
    Szóval ilyen kímélő módban el lehet érni mert nem ment fim vagy zene, játék (nem is szoktam nincs agyon időm erre, sajnos)
    Ez (a kijelző idő így) sumákság lenne?

    Amúgy bírnám, ha 3500-4000mAh akkuval üzemelne :K

Új hozzászólás Aktív témák