Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    Most láttam csak, hogy becsúszott egy-két hiba, szóismétlés az írásba, sorry :)

    (#1372) heidrich: Ha a G2-t is már nagynak tartottad akkor nem ajánlanám a G3-at :( Azt azért hozzá kell tegyem hogy egy iPhone után minden nagy :) Ha meg tudod szokni a méretét és nem gond hogy sokszor két kézzel kell használni, akkor viszont bátran ajánlom. Javaslom próbáld ki élőben is, illetve ha úgy döntesz, hogy megrendeled neten, akkor jó tudni hogy 14(vagy csak 8?) napod van az elállásra.

    (#1373)szab.tam: dehogy is :D ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy nem haladt gyorsan, így nem értem miért mosta el, vagy miért nem talált fókuszt. De ez volt eddig az egyetlen kép amit mozgó objektumról (90 éves ráadásul! :) ) lőttem :)
    Záridő sajna nem állítható, ahogy egy-két alap dolgon kívül más sem.

    (#1374)SzlobiG: Erről sajnos nem tudok nyilatkozni, de nem tartom valószínűnek, hogy ezeket az akadásokat a ram hiánya okozza. Szimplán az LG szoftvermérnökeinek trehánysága, vagy a marketing által megkövetelt határidők rövidsége lehetett az ok.

    (#1375) Lacy6: Nah ez egy elég részletes tesztnek tűnik, holnap átolvasom. Minden esetre a fogyasztás kicsit rémisztő :Y

    (#1377) Kasya: igen, de le lehet venni 0.5x-re, így gyorsabbak. Itt viszont egy fordítási hiba van, az 1x előtt 5x van, de ez valójában a 0.5 akar lenni. Az 5x szerepel utána már :)
    Igen sejtettem, hogy az aksival kapcsolatban nem szabad még elhamarkodott következtetéseket levonni, köszi.

    (#1384) csatakacsa: Köszönöm! :) :R

    (#1385) arsenix:

    Na ezzel kapcsolatban ki is hagytam egy részt a beszámolóból:

    Érdekes dolgot vettem észre a két nap alatt: az elején én is tapasztaltam minden felé laggokat akadásokat, azonban belakva a telefont és használva, egy idő után valahogy a nagy része eltűnt. Már csak néhány helyen veszem észre, és ott igaz zavar kicsit, de még is azt mondom hogy nem vészes már. Pedig hidd el nekem, én korábban nagyon megszállottja voltam a sebességhajkurászásnak.
    Ez fura, mert ilyesmit még más telefonnál nem tapasztaltam, sőt, pont fordítva volt mindig is, a programok telepítésével csak lassult a telefon.

    Most direkt megnéztem megint és csak az app drawer-nél, valamint a home-ra való visszatérésnél röccen meg.
    De még egyszer mondom, ez egészen biztosan javítható lesz később, vagy a gyártó vagy az xda mesterei részéről :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák