Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigadam94
tag
A launch trailer harcjelenetei durván jók..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
Huma
addikt
Jó lesz ez. Remélem nem esnek a Dragon Age 2 hibájába és nem változtatnak azon ami már egyszer bevált.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Lenry
félisten
Eddig nem vártam ezt a játékot, de a héten megvettem az első részt, és úgy látom, hiba lett volna kihagyni
És mire végigjátszom, addigra ennek is lejjebbcsúszik picit az ára
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
banhammer
veterán
A játékból mikor adnak ki videókat?
Mert engem nem az átvezetők érdekelnek, hanem az, hogy hogy néz ki maga a játék.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
tjb007
nagyúr
Nem vagyok oda az RPG -kért de a Witcher volt az első (és máig egyetlen) játék amit nem bírtam letenni. Ennek örömére meg is vettem a Witcher: Enhanched Edition -t annak ellenére, hogy a sima változat eddig is megvolt.
Én már nagyon várom azt a jövő hetet. -
decibel
aktív tag
Eddig hibátlannak tűnik.
"you are a monkey poo-poo"
-
GabN73
addikt
must have.
-
wikings2
őstag
Kibszott jó lett Már most minden elismerésem
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz julius666 #13 üzenetére
Igen? A witcher-ben találoztál
bu...khhmmm ...kérdéses nemi identitású fiúkkal? Ugye, hogy nem?! Geralt nem az a faszi, aki...
Komolyra fordítva a szót, a DA2 a DAO-hoz viszonyítva az értékvesztést, az elkurvulást testesíti meg számomra. Ez a Witcherről nem mondható el."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
L3zl13
nagyúr
válasz julius666 #13 üzenetére
Műfajilag ez igaz.
És bár sokan már azt is felróják a DA2-nek, hogy eltértek a DA hardcore(os) irányától a mainstream felé, a fő probléma szerintem , hogy míg a Witcher 1 a mainstreamen belül kiemelkedő volt, addig a DA2 még a saját hibrid műfajában is csak erős közepes.Aki hülye, haljon meg!
-
nemethati
senior tag
Triss-t akarom, most
-
ASTON117
tag
Semmi értelme nem volt megvenni az enhanced editiont mert az 1.3-as vagy 1.4-es patchel a simát upgradeli enchanteddel, ja és az 1.5 már a másolás védelmet is leveszi a játékról.
Viszont a pénzügyi támogatásod hozzájárult hogy jobb legyen a witcher 2 és ezért hálás vagyok . Én a kettőt fogom megvenni kedden. Remélem ez is olyan iszonyat hosszú játék lesz mint az egy. -
julius666
addikt
a fő probléma szerintem , hogy míg a Witcher 1 a mainstreamen belül kiemelkedő volt, addig a DA2 még a saját hibrid műfajában is csak erős közepes.
Több pontban is vitatkoznék. A DA2-re nem mondanám hogy saját hibrid műfajt kreált. A DA2 egy profin összerakott akció-RPG. Pont. Persze ha az akció-RPG-t definiálod mint hibrid műfajt akkor ok. Én simán önálló alkategóriaként tekintek rá az RPG-n belül, de ízlés kérdése. Ha valamire mindenképpen rá akarod húzni a keverék műfaj vizes lepedőjét az pont a DAO lehet, ahol az alapvetően nem akció-RPG játékmenetbe próbáltak becsempészni akció-RPG elemeket, több-kevesebb sikerrel (ízlés kérdése ez is mennyire sikerült).
Másrészt az erős közepessel sem értek egyet. A lehúzást tisztán azért kapta mert mindenki másra számított. Mint akció-RPG elég jó, bár a Witcher nekem is jobban bejött őszintén szólva. A sztorija meg a sztorimesélése egyszerűen jobb volt. Viszont ha csak a játékmenetet, harcrendszert nézzük akkor a DA2 messze veri szvsz a Witchert.
#14 GypsFulvus2: Komolyra fordítva a szót, a DA2 a DAO-hoz viszonyítva az értékvesztést, az elkurvulást testesíti meg számomra. Ez a Witcherről nem mondható el.
Persze hogy nem, mivel a Witchernek eddig csak egy része volt.
Illetve a Witcher max akkor tudna ennél jobban "elkurvulni" ha az RPG-elemeket úgy ámblokk kihagynák belőle.[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz julius666 #18 üzenetére
Imádom, ha valaki a saját nézőpontját, magánvéleményét oly' módon nyilatkoztatja ki, mintha az az Univerzum egyik alapigazsága lenne...
Úgyhogy akkor én is kinyilatkoztatok most: A Witcher1 sokal inkább RPG, mint a DA2""Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
L3zl13
nagyúr
válasz julius666 #18 üzenetére
Nem mondtam, hogy saját műfajt kreált, csak azt, hogy hibrid műfajú.
Ez alatt pedig azt értettem, hogy a DA: O klasszikusokra hajazó (BG, Torment...) irányától elindultak a ME irányába, és eljutottak kb. félútig. (Mellesleg a rákattintok arra akit támadni akarok, és néha nyomok egy képességet szerintem nem akció-RPG, bár a definíció nincs kőbe vésve.)
Az erős közepesnél pedig én is írtam, hogy sokan már pusztán az említett mainstreamesedés miatt is lehúzták, de szerintem a minőségi kifogások igenis reálisak.
A BW annyira büszke, hogy minden párbeszéd full szinkronos, és a dialogue wheel is elvileg pont azt szolgálja, hogy a főszereplő se legyen néma. Ugyanakkor a férfi Hawke szinkronja és szövegei szerintem botrányosan sz@rok. (A nőit még nem próbáltam. A szöveg gondolom nagyjából ugyanaz, a szinkron lehet, hogy jobb.)
Ez az első BW játék, ahol megértem azokat akik szidják a dialogue wheelt. Itt még kis ikonokkal is ki van egészítve a rendszer, hogy a hangnemben segítsen, de gyakran azon kapom magam, hogy a karakterem olyat mond, amiért még én is legszívesebben leütném.
Annak ellenére, hogy szarkasztikus karaktert játszom, kevés ilyen szánalmas poént hallottam még. Érdekes, hogy emellett a csapat banterben vannak jó poénok.A belső helyszínek újrahasznosítását pedig már sokan említették. És mindezt az után, ahogy lehúzták őket a ME1-ben ugyanezért.
Mindezek mellett én is élvezem a DA2-t. A világ továbbra is nagyon jól összerakott, és a konfliktusok is realisztikusak. Talán túlzás így erős közepesnek nevezni, de ötöst semmiképp nem érdemel. Max négyes fölé.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest