Új hozzászólás Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    válasz kmóricka #4469 üzenetére

    Én is i6-ot használtam/használok, ami egy tökéletes készülék, leszámítva az iOS hátrányait az Android funkcióihoz képest (és csak ahhoz, mert a droid jóval instabilabb rendszer).
    Az i6 hangja egy csoda, tökéletes. Mintha a TV szólna, kár ragozni. Telefonálás közben, ha elmegy mellettem egy vonat, a túloldalon írdd és mondd semmit nem hallanak belőle. miközben beszélek. A kijelzők kb. ugyanazt a felhasználói élményt nyújtják, mint ahogyan a kidolgozási minőség is egyforma, ami nagy elismerés a Z2-nek.
    Az ergonómia viszont az én nem kicsi tenyeremhez képest is az i6 felé húz, a Z2-t esetlenül tudom csak kezelni, de ez mindenkinél más lehet.
    Ha nem használnám naponta a WiFi-n NAS-ról video- és zenelejátszást, már rég nem kellene droid. Az iOS-ban idegesít, hogy nincs vissza-nyíl, a Z2-ben pedig hogy nincs fizikai gomb. 1:1, de a Z2 hibája jobban fáj.
    Az i6 simán(!) elmegy 2 egész napot, a Z2 nálam stabilan csak 1-et, és a másfél naponta töltés pont kizökkent egyfajta szokásból. Vagy tölthetném minden nap, nyilván, csak fölöslegesen inkább nem dugom rá (40-50%-nál, 30%-ról sokkal gyorsabban zuhan)
    És tényleg nem szabad elmenni szó nélkül, hogy a Z2-t 3-4 naponta tuti újra kell indítani, mert faszságokat csinál. Tudom, a fb app amúgy is szar, de több droidos telefonnal ellentétben, csak a Z2-n fagy le 10 percenként (nem a webböngészős hiba miatt, bárhol máshol is!). A Boat Browser, a Firefox és a Dolphin is néha fogja magát és kilép. Egyedül a Chrome működik jól. Ilyen iOS-on nincs! Minden jól megy, gördülékeny, megbízható, tavaly november óta szerintem 3x indítottam újra, ebből 2x csutkára merült. Félreértés ne essék, nem a rendszerek közötti hitvitát akarom szítani, szerintem itt mindenki meg tudja ítélni objektíven, hogy mi az ami jól megy és mi az ami nem.
    A Z2-ben még pont az idegesít, hogy nem lehet vele kihasználni az androidban rejlő lehetőségeket. Ehhez egy root-jog még kevés. Ha lenne rá egy működő CM, XPosed-del, vélhetően nem utálnám ennyire, mert sajnos jelenleg ez a helyzet: gyűlölöm a Z2-t, de ennyiért ez a legjobb...hardveresen.

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák