Új hozzászólás Aktív témák

  • nemethbalazs

    tag

    válasz Atilla001 #1289 üzenetére

    Nem feltétlen a telefonnal van gond. A szürkeimportból származó szotverekkel, majd azok flashelésével, esetleg rootolásával és a rootolásból eredő problémával. Ugye ha itthon megveszed hivatalos forrásból, fizetsz 100e ft-ot, kapod egy nem rootolt, frissíthető 5.1-s magyar droiddal. Gond egy szál sem. Kollégának így van a Lenovo P70-e. Megvette, használja. Rokon P70-e aliexpressről lett, kb a az 5. software lett neki jó, került 2-3 hétbe, idegeskedésbe. Addig morgás, azóta jó.
    Én egy lenovo S750-et használtam 2 évig. Aliexpressről vásároltam, egy vacak software-el. Miután találtam rá jó software-t tökéletes volt. Addig szívás. Ezt ugye hivatalosan soha nem forgalmazták hazánkban. És igen a többi kíanaival is lehet gond, sokkal csak a software miatt.

    Haver most vett Xiaomi redmi 3 pro-t, mert az előtte vásárolt Umi Rome soha nem működött igazán. Fagyott, kikapcsolt... Ez most jó, csak van benne kínai szöveg, és túl sok ramot zabál a software.

    Egyébként ha már ebben a topikban vagyunk, a Lenovo vibe shot példásan összerakott telefon szerintem, Samsungok, Lg-k és Xperiak bújhatnek el mellette. Lassúnak sem nevezhetjük, és lehet kukacoskodni, de a kamera is jónak mondható mobilos berkekben. A most kapott céges Samsung J5 13 Mpix kamerája ugyanazon világos körülmények között rosszabb képet csinál. Sötétben még jobban nő a vibe shot előnye. A Vibe shot 60e ft körüli áron van a magyar piacon szürke importként, 60 ezres telefonokhoz képest bestbuynak számít. Kell egy jó szoftver rá, ne legyen rootolt aki nem piszkálja, és nem lesz baj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák