Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Williamgrant #8690 üzenetére

    Mondjuk beírod a google-ba és kiderül.
    Mit írok be a google-ba? A kolléga a közelségérzékelő (proximity sensor) kalibrálását kérdezte, tudod, az a kis ovális ablakocska felül. Erre te linkeltél iránytű és giroszkóp kalibrálást. Nem értem a dolgot. Úgy gondolom hogy tudom a különbséget a fényérzékelő és a mágneses szenzor és gyorsulás érzékelő között, de lehet hogy rosszul tudom, taníts, Mester!! ;)

    A másik kérdésemre meg milyen fényviszonyról beszélünk, közvetlenül letakarom a tenyeremmel a szenzort, és még nem vettem észre hogy az átlátszó lenne. Ha a képernyő fölötti teljes részt körben átlátszatlanul beburkolom, akkor se megy, de még ugyanazon a híváson belül 10 centivel arrébb mozdítva az árnyékosabb hely felé, ha fél arasznyira közelítem a tenyerem a szenzorhoz, már működik. A magyarázatoddal ellentétben ebből nem user errorra gondolnék, csak a készülékkel lehet valami gond. Jónéhány féle telefon volt már a kezeim között, soha ilyen problémát még nem tapasztaltam, mondd meg hogy melyik készüléknél tapasztaltad ezt a jelenséget normális működésként?

    (#8678) trebrona: Köszönöm a tesztet, de így még mindig lehet az eustock rom miatt is, bár gyanúsabb hogy egyedi hiba. Holnap csinálok róla videót. Illetve lehet hogy holnap ki tudom én is próbálni egy másik fehér eustock készüléken, bár a tulaj állítása szerint nem tapasztalt ilyen jelenséget.

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák