Új hozzászólás Aktív témák

  • vampire17

    addikt

    válasz Pete55555 #10399 üzenetére

    Eddig 4 telefont vettem SPEmall bol. (ket Redmi3, egy Mi5 es egy Redmi note 2) Egyikkel sem volt semmi baj, kb masfel het alatt ideertek (ez Kinabol nagy szo) Nem volt AFA+Vam, illve nincs is SOHA (ez megnagyobb :D ) Olcso bolt, kuponkoddal lenyegeben nincs szallitasi koltseg (max parszaz forint) 2 ev EU gari van, amit EU-n belul is inteznek, tehat nem kell honapokat varnod a cserere/javitasra (lehet hamarabb visszakapod mintha Magyarorszagon gariztatnal...sajnos tapasztalat) Szoval en annyira nem rakaszkodnek a magyar bolthoz :)

    A normalis Shopokban a PayPal teljesen alap, szoval a fizetes abszolut biztonsagos, vesztenivalod nincs, nem fognak atverni.

    Illetve egy kis megjegyzes. Szamtalan dolgot vettem mar kinabol, kisebbeket, nagyobbakat is es az a tapasztalatom ,hogy sok esetben sokkal korrektebbek pl a magyar kereskedoknel... Azonnal refundolnak, ha indokolt, nekem volt hogy 2x is csereltek egy hibas telefont (pontosabban masodjara mar refundoltam, mert valszeg belenyultam egy hibas szeriaba), ugy hogy meg uton volt vissza a rossz, de mar kuldtek a cseret(!!) majd a penzt(!!!!!!!!!) Szoval messze jobb a tapasztalatom, mint a magyar boltokkal. (amiknel volt, hogy ket es fel honapig tartott garanciaztatni egy memoria KIT-et, aminek az egyik tagja bizonyitottan hibas volt...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák