Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, valahol azért bosszantó, hogy egy cég a törvények felett állónak hiszi magát. A végén valószínűleg kénytelen lesz engedni, túl nagy piac nekik Európa. Egyébként meglennénk a dolgaik nélkül, talán csak a Whatsappot sajnálnám kicsit.
B.Cs.
-
t72killer
titán
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Én meg örülnék, ha a kontaktok átköltöznének végre signalra.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Fecogame
veterán
Felőlem is mehet a lecsóba, de azért a Messenger és a Marketplace hiányozna. Használható alternatíva, amit sokan használnak nincs egyikre sem.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Sliderxy
senior tag
Messenger, csoport funkciók ami számomra ér valamit. Az idővonalas baromságtenger mehetne a kukába ahogy van.
-
-
cinemazealot
addikt
Nem hullajtanék érte könnyeket. Egyedül azokat a kisvállalkozókat sajnálnám, akiknek a FB biztosítja a kizárólagos online elérhetőségüket. Bár az is gáz, hogy ahhoz, hogy velük kapcsolatba lépjek, előbb regisztrálnom kell a FB-ra. Úgyhogy meggondoltam magam, mehet az egész a levesbe. Nem fog hiányozni.
-
Segal
veterán
Csak a lassan heti fenyegetőzésük...
Nyugodjon le mindenki a 3.14csába, nem fognak ezek sehova sem menni.
Mondjuk nekem hiányoznának a legkevésbé, mert még beregisztrálva sem vagyok náluk, de a lényeg hogy a függők ne aggódjanak."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Tin
veterán
Sajnos nem fog leállni pedig jó lenne.
-
veterán
Használom, de nem fog hiányozni, menjen csak
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
bambano
titán
én örülnék, ha az fb-t elzavarnák a rákba, de kétségeim vannak afelől, hogy pont egy ekkora világgazdasági válság alatt kell kirúgni a vállalkozások alól az értékesítési csatornáikat.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Televan74
nagyúr
Nekem nem hiányozna, nálam max a szülinapok miatt van fb meg néha privátba jó beszélgetünk ismerőseimmel.
Sok nyugdíjasnak mint pl. szüleimnek jobban kell, mert ha van egy két szabad órájuk egyből a fb -t nyitják meg. Megtudni hogy mi történt aznap az ismerőseikkel. Na nekik hiányozna az a napi 1-2 óra fb -s szórakozás.[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
t72killer
titán
válasz cinemazealot #7 üzenetére
+1. Nem a pattintott kőkorban élünk, hogy ne lehetne pikpakk helyettesíteni valamivel. Érdekes mód a 2000es évek elején MÉG A F&SzBÚK ELŐTT volt pl iwiw és egy rakat nem kicsi közösségi oldal, vannak céges keresők (aranyoldalak), stb. Ingyen hostolt alap weboldalacskát is össze lehet dobni egy délután alatt, ha valaki nem csilivili sz.rokra izgul, hanem csak az infót akarja átadni a vásárlónak.
-
Busterftw
veterán
En is igy vagyok vele, a Whatsapp es Messenger ami kellene, na meg a Facebook arra jo, hogy szuletesnapokra emlekezzek
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Busterftw #15 üzenetére
Ezt sosem értettem.
Akik fontosak nekem, azoknak emlékszem a szülinapjára, és/vagy benne van a telefonon/számítógépen a naptárban, ami majd időben szól.
Azt meg totálisan feleslegesnek tartom, hogy valakinek évente egyszer írjak annyit, hogy "HBD", ha amúgy nem tartjuk a kapcsolatot már.#13 Magoold: Na, pont nekik (~ a boomer generációnak) nem kellene a FB – legalábbis a hírfolyamos része. Ki sem látnak a véleménybuborékból meg az ott terjengő marhaságokból, és azt hiszik, hogy az a valóság. Nem tudják értelmesen használni, nem tudják a helyén kezelni. (Természetesen szokásos disclaimer idebiggyesztve, hogy kivételek persze vannak, akinek nem inge, blablabla... Mondjuk én sem tudom még a saját felmenőimet sem rászoktatni az értelmes használatra sajnos.)
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
niof
addikt
Azt gondoltam, egyedül vagyok azzal a gondolattal, hogy jobb ha még ma eltakarodik, mint holnap. De úgy látom tévedtem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Örülnék neki. Bár a feltöltött értékes tartalmaimat sajnálnám, de ezekért cserébe semmit sem adott az FB, inkább még lopná tovább az életidőmet és az adataimat ez az addiktív sz.r...
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
bollokcs80
Korrektor
És mint a tavalyi leállás is mutatja, sajnos nagyon sok oldal használja a moduljaikat (API-kat? - nem tudom, mi a pontos megnevezése), ez sem egészséges. Sokan hitték azt, hogy megállt az Internet....
#2 t72killer: Nekem sok ismerősöm tért át oda, ha kell, én is követem őket. Bár a WA-ba nem nyúltak bele, ki tudja, a háttérben mit művelnek az adatainkkal....
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Segal
veterán
Ugye mint írtam már én nem regisztráltam, de pár kivétellel az összes ember az ismerettségemből törölné magát a facebookról, csak nem tudja mert valaki végett muszáj fenn lenni...
Meg sokszor hozzák fel a régi osztálytársakat akikkel már anno sem beszélt az ember, de persze most minden nap írnának egymásnak, külföldi ismerősök mert ugye sehol máshol nem lehet írni a másiknak csak a megkerülhetetlen fb-n...
Holnapig lehetne sorolni a kifogásokat.
Viszont egyik sem vállalná fel hogy az exe után kémkedik, titkon reménykedik benne hogy valaki feltölt magáról valamit amit nem szeretett volna vagy csak azt nézi hogy lehetne túl licitálni a másikat..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
anulu
félisten
ebből mekkora balhé lenne "Marika néni" szintjén...
#4: az nemzetthy!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
niof
addikt
Úgy látom, hasonlóan látjuk ezt a dolgot teljesen. Plusz még hozzájön az az undor, amit az ilyen nagy multik felé érzek.
De azt hozzáteszem, hogy semmi baj nem lenne a FB-al alaphangon, ha az egész megmaradt volna annak, aminek eredetileg indult. De mára mondhatjuk, hogy az képezi a cég legkisebb szeletét.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
veterán
Nem bánnám a szaros Facebook a bűnözés az átverés a szélhámosság melegágya, sajnos ez már nem az mint amikor elindult.
duree54
-
válasz t72killer #14 üzenetére
Szvsz saját weboldalt nem elkészíteni nehéz, hanem elérni, hogy ne a 28483. helyen jelenjen meg a Google találatok között. Ilyen szempontból FB-on szerintem egyszerűbb árulni bármit, vagy úgy egyáltalán kapcsolódni a hasonló érdeklődésű emberek csoportjaihoz.
Mondjuk engem újabban rendszeresen idegállapotba hoz, hogy a tudományellenes idióták nyakló nélkül, szabadon terjeszthetik a fakkságaikat, viszont ha én nem "megfelelő" linket és leírást adok meg egy posztban a kis csíra blogomhoz, akkor már 5 perc után leszedik, hogy spam A másik meg a keresés, főleg csoportokból kínszenvedés előkotorni egy-egy posztot néha.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
válasz bollokcs80 #27 üzenetére
Legalább egyszerűen tudsz írni nekik, hogy mi a helyzet.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
cinemazealot
addikt
válasz adlersson #26 üzenetére
A saját weboldallal nem feltétlenül azt kéne elsődleges célként elérni, hogy a Google találati listájának első oldalán landoljunk, az ugyanis adott esetben (témától függően) rohadt nehéz munka (SEO). Elsősorban azért támogatom a saját weboldal fenntartását, hogy a velem üzleti jogviszonyban lévő tárhely szolgáltatómon és az egyes internet szolgáltatókon kívül mástól (pl. vállalkozásoktól, regisztrációtól, vélemény buborékoktól vagy hozzáférési jogosultságoktól) ne függjön az online fellelhetőségem és elérhetőségem.
#27 bollokcs80
De még használni sem tudják a FB-ot. Épp pár órája futottam bele egy étterembe (ki tudja, milyen megfontolásból ismerősének jelölt), aminek nem "oldala" volt, hanem egy magánszemélynek való profil lett feltöltve az étterem nevével (üres születési idővel, iskolákkal stb.) Így persze az Általad írtakat (cím, nyitva tartás, elérhetőségek, árlista, étlap stb.) sem találtam, úgy kellett név alapján rágugliznom, hogy mégis hol a rákban vannak ezek, hogy bejelöltek engem.[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
Én örülnék neki, mert vannak oldalak, amiken nem lehet reagálni, a FB oldalukat ajánlják, hogy ott lehet. Így nem lenne nekik ez a kibúvó, talán csinálnának saját fórumot, vagy használhatnák a Disqus-t. Különben meg utálom a FB-ot, mert tetű lassú. Ráadásul nekem egy ideje nem működik ott a messenger. Nem tudok beírni semmit, nem jelenik meg egyetlen betű sem. Nekem úgy tűnik, a java script miatt van. Egedélyezve van a böngészőben, csak a böngészőm nagyon régi. De januárban ugyanezzel a böngészővel még tudtam beírni.
Nagyon kellett volna valakinek írni, mert másképp nem tudtam elérni. Paintben írtam üzenetet, és kimentettem képnek, azt el tudtam küldeni, mert nem kell hozzá a billenytűzet, egérrel be lehet kattintani. A képküldés, és a smiley berakása működik, még ha utóbbi egy türelemjáték is, olyan borzasztó lassú..
Sehol máshol nem volt még ilyen jelenség, erre ma akarok ide írni, és már itt sem jelenik meg semmi a billentyűzetes bevitellel. De még a kurzor sem, hiába kattintgatok a szövegboxba. Valamit a PH-n "modernizálhattak". Lehet, hogy most nagyon modern, de kevésbé felhasználóbarát. Szerencsére itt van 'visszatérés az előző szerkesztőre' opció, és az működik.
it's more fun to compute
-
Megállapodás ide, vagy ida, a Metát már régen alaposan p.csán kellett volna rúgni, mert GDPR-t sért.
Aztán ha leáll az adatok kiszivattyúzása EU-ból, az csak a Metának árt, mi meg magasról teszünk rá.
https://www.coreinfinity.tech
-
Busterftw
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #16 üzenetére
Nem is kell erteni, masok vagyunk.
-
nubreed
veterán
Oh bárcsak!!!
Imádkozom, hogy így legyen.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
t72killer
titán
válasz wr6vhwxeq #37 üzenetére
Minimum annyi, mint egy kaktusznak, bár a meztelencsigákat már nem degradálnám az összehasonlítással.
Mai díszpéldány - ami TÖKÉLETESEN jellemzi mi folyik a platformon minimum másfél-2éve, nagyon kíváncsi vagyok, törlik-e:
Ilyesmit pl eszük ágában sincs leszedni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Victorio
aktív tag
Ha tényleg megszűnik, akkor van még reménye Európának, hogy nem amerikanizálódik el teljesen.
De nagy tételben fogadnék rá, hogy nem fog sajnos.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
törölt tag
válasz t72killer #41 üzenetére
Az a baj, hogy ha pl leszeded ezeket a tartalmakat, azzal nem oldasz meg semmit. A követői szemében csak validálod a nézőpontjukat, hogy el akarják hallgattatni az igazságot. Az ilyen és hasonló platformokon mindig is problémás volt a moderáció, mert oké, a gyűlöletbeszéd és a szólásszabadságot úgy alapvetően korlátozó szabályok mentén lehet, de ha valaki csak nettó hazudik, következetesen és folyamatosan azzal mit csinálsz? Mi hiszti volt amikor a szőkített herceg az óperenciás tengeren túl felült a madárka hátára, az meg elkezdte elrejteni meg megjelölni a nettó hazugságait...
Arról nem is beszélve, hogy amíg a facse is tök boldogan a pofámba nyomja a reklámokat konkrétan ellenőrzés nélkül addig tényleg azt várjuk hogy a userek moderációjában valami nagyot gurítson? És hiába jelentem hogy musk nem kezdett új saját coinba amivel mindenkit gazdaggá tesz, benyomom hogy report, kiválasztom hogy félrevezető, megköszönik és jelzik hogy többet nem fogom látni, majd másfél perc múlva megint látom, de már úgy hogy nem tudom jelenteni se... köszike
-
niof
addikt
Ebben annyi helyesírási hiba van, hogy még az is felmerül bennem, nem valami kamu profil e?! 1-2 betűt félreüt az ember telefonon, és nem veszi észre, rendben van. De ennyit? Ha meg tényleg ezen a szinten van a drága, akkor nem csak a hozzászólását kellene törölni. Kb. ilyen Posta Imre szint.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
totron
addikt
Ezért nem kellett volna rendszeresíteni a mosó- és mosogatógépet, na meg a szupermárketeket túl sok a szabadidő az okosságra. Most súrolhatna és kapálhatna árnyalt világlátásának kifejezése helyett, azokban fáradhatna el, nem pedig ebben nem. Kedvencem, mikor 66-odszorra is nekimegy a megosztásnak, mondandója is vágólapon van, hogy gyorstüzelhessen vele törlés esetén, mert hát harcolni kell az igazságért. Ebben a formában mégsem általános, mivel a vágólap ismerete, főleg használata annak már egy fejlett szint. "Támadás" esetén meg bemondja, hogy minden vélemény szubjektív, ő bizony szubjektív, de ez is már egy emelkedett és ritkább állapota az érvelésnek, "önreflexiónak". A lényeg, hogy nem tudod kizökkenteni mentális szájzárjából. Kész csoda, hogy nem alakult még ezócsoportosulás vagy politikai párt Szubjektívek néven.
(#46) niof, nem kamu, csak hozza a mindenkori szintet. Vannak tematikus csoportok, ahova soha nem akarsz benézni, hidd el, ez még istenes.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz #56573440 #45 üzenetére
De, megoldod azt, hogy egy síkhülye azonos rezgési frekire állítson 25öt és ezek koncentráltan destabilizálják a rendszert - pl elmennek szavazni. De az is óriási kár, amikor a mindentől berezelő kismama FB okosságokat látva nem mer oltást felvenni és szülés előtt jól meghal.
Az igaz, h a síkhülyék számán nemigen javít a zárás, az általuk okozott károkat viszont töredékére csökkentheti.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest