Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz puttputt #5499 üzenetére
Visszajöttem közétek.
Folytatjuk pingvuin kollegával a világuralmi törekvéseinket.
Dehogy vagyok dühös csak úy néz ki!
Csak az egereket itatom.
Végre cizoe megmutatta kyrabaybee igazi alakját.
És a végére egy kis vicc: Mi a közös a kisbabában és a Nescaféban? ... Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart. - Ez most D1Rect komáról jutott eszembe, ugyanis ő elég sokat éjszakázhat mostanában a kislánya miatt.
Szerintem puttputt nekünk eddig is kiemelt topik volt ez.
Vakegérke: Meg van bocsájtva, sőt gratula a kerek százashoz.[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Kasza08
őstag
Micsoda bejegyzés
Mennyi hülye egy rakáson!
De nem akarok ennyi hozzászólást elolvasni
Nem is tudok olvasni
De jó, találtam egy linket, amit ha elolvasok, megtanulok olvasni
Tudok olvasni! Már az első 100 hsz.-t el is olvastamEgyébként így a maradék 5400 hsz-ban történt valami lényeges? Megtudtuk már ki ő? Miért nem írunk neki ímélt?
-
Badman 4ever
őstag
válasz Kasza08 #5503 üzenetére
Pontosan nem tudjuk ki ő, de néha benéz hozzánk vagy legalábbis bejelentkezik.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Vakegérke
félisten
válasz Kasza08 #5503 üzenetére
Egész jó a smiley értelmezésed.
A maradékban is elég sok huncutság akad. Ha már megtanultál olvasni, üres óráidban nevess magad szakadtra, hiszen ez a sorsod, ha rászánod az időd.
Már keresték őt a klubtársak. Privik, emilek mentek. Vagy nem volt válasz, vagy ha volt is, tagadta az illető, hogy bármi köze lenne ehhez az egészhez. Azonban volt egy jelzés, hogy kyrabaybee ha nem is vesz részt a csevegésben, és magára is hagyta a topicot, figyel, és jól szórakozik.
Szóval miénk ez az egész, és mi élünk is vele.
Apropó, a 10.000-es hozzászólás az enyém, stipi-stopi!
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Fecogame #5504 üzenetére
Édes ecsém, klubtársam!
Fittyfene megette. Vagy letagaggya magát, vagy nem véli rangjához méltónak, hogy nékünk válaszoljon, vélünk szóba elegyedjen.Gondojjá mán bele. Megjelenik, osztán egy füttyre elszállingózik az a varázs, amely most személyét körülveszi. Még az is meglehet, hogy szétszélednénk, peniglen jól érezzük magunkat itten.
Szerintem addig jó, ameddig kyrabaybee legenda, titok.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
Az elmúlt pár napban lezúztam vagy 800 kilométert, az előbb estem be az ajtón és már itt is vagyok. Persze a legfontosabb a pingvinbirodalom, amit itt a KBK berkein belül rikoltottunk világgá és azóta is prosperál. Pingvinek előre!
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Mr.Csizmás
titán
-
Fecogame
veterán
válasz ,,no name" #5508 üzenetére
Csak nem ezzel?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Vakegérke
félisten
válasz Fecogame #5511 üzenetére
Én jól elszórakoztam vele. Először csak úgy, aztán bosszantott, hogy a majom random dekázgat, és figyelnem kell, mikor van legmagasabban a labda. Meg is volt az ihletett pillanat, de fejelt a csávó, elértem párszáz métert.
Begurultam.
Magas dekázás, kivárás, akkor meg talpalt, kiröhögtek a majmok.
Még jobban begurultam.
Magas deka megvolt, fejmagasságban a döni, billentyűre rágörcsöl.
4.073 méter.
Ennyi a csúcsom, fél óra küszködés eredménye.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Fecogame #5512 üzenetére
Nagyobb tisztelettel, uramecsém.
Nélküle ez a (kiemelt) topic nem létezne, nem lenne pingvinbirodalom, nem tudnánk jókat mulatozni, és küzdeni a szép számok elérését illetőleg, már ami a hozzászólásokat illeti.Lábujjhegyen, osztán kyrabaybee tán meg sem hajja mindesztet.
-
Vakegérke
félisten
válasz ,,no name" #5515 üzenetére
Kimaradt a tapsikolós smiley.
Nem is tudtuk, hogy van egy öcsikéd.
-
Badman 4ever
őstag
válasz Vakegérke #5513 üzenetére
Nekem ez megy, 4000-eket rugdosok, rekord az 5566...ez kb 5.jére sikerült, de megismételni vagy a közelébe jutni nem sikerült eddig újra.
-
Vakegérke
félisten
válasz Badman 4ever #5517 üzenetére
Mert vagy fejel, vagy talpal a szemét dög. Hogy egy egészségeset rúgna, ne adj' Isten.
-
puttputt
őstag
válasz Vakegérke #5500 üzenetére
Bizony, nyom... , csak a moderátoroknak kéne még ezt elhinteni (Azért, jó volt így lát/tat/ni a topikot )
Azzal a majmossal kb. 1 évvel ezelőtt játszhattam, egy másik fórumon... olyan 10e tájékán volt a rekordom... Most újra! (Azt elárulom, hogy a neten meg lehet hozzá találni azt az angol leírást /training-videókat/, amikkel lehet alázni a játékot/ponthatárokat Azt hiszem, a feje egy bizonyos pontjáig kell, hogy visszaessen a labda... valami ilyesmi... Ja! Le is van írva a bejegyzésbe /
Mr. Csizmás: Terminator Salvation-HUNvideó?[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Mr.Csizmás #5521 üzenetére
Mr. Csizmás: Csak erre találgattam, variáltam
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
geprombolo
őstag
Kyrabaybee tiszteletére, meg a saját éhségem csillapítására olyan tojásrántottát csináltam, hogy az angol királynő Her Highness Queen Elizabeth II is zokogva nyalta volna meg utána mind a tíz ujját. Nem röhögni! Nekem tényleg nagyon ízlett, be is laktam vele rendesen, mert igencsak éhes volt a szegény kis gyomrom. Maradt vacsira is, mert jó sokat csináltam, nehogy éhenhaljak, úgyhogy Thunderzolee sajnálhatja, hogy nem jár errefele, mert akkor átszaladhatna a szomszédból egy jót kajálni.
Őfennsége a Királynő!
[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
puttputt
őstag
válasz geprombolo #5523 üzenetére
God save the queen!
-
concret_hp
addikt
látom továbbra is jól elvagytok
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Vakegérke
félisten
válasz concret_hp #5526 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
uborkaszezon van?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #5528 üzenetére
Csak nagy melegek vannak....
-
kételkedem
addikt
válasz Mr.Csizmás #5528 üzenetére
igen
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Badman 4ever #5529 üzenetére
ki fogta meg a s*ggemet?
-
geprombolo
őstag
válasz Vakegérke #5527 üzenetére
Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez sok-sok tejföllel!
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #5531 üzenetére
Nem én voltam...
-
Csakénvagyok
őstag
Miről ment a "no name"-es balhé. Ti gondolom többet tudtok?
-
puttputt
őstag
válasz Csakénvagyok #5534 üzenetére
/"modded by. me"/
Megy a kavarás jobbra-balra... Kb. 2-3 topikban, a blogokban, "no name" blogjában... érkeznek a ban-ok sorra; kis "állóháború-jelleg"..., csak megnyugszanak a kedélyek...[ Szerkesztve ]
-
talmida
Közösségépítő
válasz Csakénvagyok #5534 üzenetére
A kezdő estén sajnos mindent láttam. A durva perverzitás nagyon enyhe kifejezés rá. És még voltak/vannak védelmezőik! Igazán mélyre sűlyedt egyesek ítélőképessége. (Részvétem.) Bőven megsértettek minden jóízlést. Plusz kb olyan buta gyerekes, vakmerő, és felelőtlen 5let volt az az idióta képsor, amiket a kisfiú arcképével beszúrtak, mint ez az ukrán show , azzal a különbséggel, hogy az nem show volt.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
puttputt
őstag
válasz talmida #5536 üzenetére
A képek pl., mondjuk már valóban "túllőttek" (Vö. linkelt videó) a célon... Cizoe "nem látok semmit" topikjának "főszövege", képe volt nevezhető általánosítva - nem konkretizálva "no name" esetére -, bizonyos fokig ironikusnak, akár viccesnek is...
[ Szerkesztve ]
-
talmida
Közösségépítő
válasz puttputt #5537 üzenetére
Igen, arról beszélek. Az nem vitás, hogy van humorérzékük a klienseknek, de azt is kell nézni, hogy mi volt a humoruk tárgya.
Aki a humort ész nélkül (gonoszkodásra/gonoszságra!) használja, az ugyanolyan, mintha egy 5 évesnek adnának engedélyt atombomba kilövéshez.
Hiába kiváló szakember vagy belevaló egyetemista valaki, ha közben gőze nincs az emberséghez.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
puttputt
őstag
válasz talmida #5538 üzenetére
Nem, a kettőnek valóban nem szükségszerű fednie egymást, bár nem árt...
"Mindössze" a hitelesség miatt. Azért, különbséget is kell tenni... "tömeg-gyártott kellemetlenkedés", odamondás, rábólintás és egyebek között. Az amorális megnyilvánulások messze kerülendők (pláne nyílt színen), képzettségtől függetlenül. A vélemény kinyilvánítása pedig... eset- és személyfüggő; de persze akkor is lehet érezni a határokat.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
talmida
Közösségépítő
válasz puttputt #5539 üzenetére
Azt hiszem PPéter vagy FPéter volt (illene pedig tudnom a nikjét, de nem emlékszem rá pontosan, sorry!! ...és ezer bocsánat tőle is!!), aki helyesen alkalmazta az iróniát ill a kifigurázást. Tehát van ill. lenne ennek normális medre is. És pl az ő írásainak jó volt a visszhangja is, arról nem is szólva, hogy előre egyeztetett a delikvensekkel. De a ban-ban levők "illegális" zónába léptek.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
puttputt
őstag
válasz talmida #5540 üzenetére
Akkor, ez olyasmi "megrendezett műsor" lehetett, mint nálunk nemrég a Bagi-Nacsa show keretén belül...[link] (ld. "Képek", "Adások") Nem tudom, hallottál-e róla..., mikről nem maradtok ti le ott
Ott is előre egyeztettek a szerepeltetettekkel, mert különben könnyen lehet, hogy per lett volna a vége... Szóval, él ez a műfaj...:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
geprombolo
őstag
válasz talmida #5536 üzenetére
Tell Vilmosnak bejött, a srácnak nem . Vajon minden válogatásra más partnerrel érkezik?
Bocsi, szándékosan terelem a szót elfelé (de szépen magyartalan!) némó barátunkról. Hogy őszinte legyek, semmi kedvem beleolvasni sem a dologba, hogy ki kit sérteget, meg hogy ezért kit bannoltak. Amíg itt nem üti fel a fejét ilyesmi, addig minden rendben. Itt csak rend lehet, elvégre két mindenre elszánt pingvin őrzi a KBK kapuit! Nem igaz, Badman4Ever?
Már az avatarunkon is látszik, milyen vérszomjasak vagyunk[ Szerkesztve ]
-
talmida
Közösségépítő
válasz geprombolo #5543 üzenetére
1etértésem jeléül át is mentem pingvinbe
...de már búcsúzom is..mennem kell munkázni. (sóhaj..függöny le.)
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz geprombolo #5545 üzenetére
pingvinkedjünk
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #5543 üzenetére
A topikot egy teljes csoport vérszomjas pingvin őrzi:
-
vwpolopg
őstag
válasz Badman 4ever #5547 üzenetére
Zombik beférnek a vérszomjas vérpingvinek közé?
-
Badman 4ever
őstag
válasz vwpolopg #5548 üzenetére
Persze, hogy beférnek a zombik is, sőt mindenki, aki védi a totyikot.
Akkor tehát a második felvonás:
A topikot egy teljes csoport vérszomjas pingvin őrzi egy vérszomjas zombi segítségével, akit beidomítottak, hogy nagyot harapjon:
-
félisten
Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest