Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz Hieronymus #477 üzenetére
A vaj füstölési pontja 150c körüli...
A füstölési pontok:
smoke points
Én nagyon szeretem a kacsa és libazsírt is.
Vajjal keverve bármilyen frissensült utolsó kérgezéséhez kiváló, vagy vaj nélkül is.
A vajat azért szeretem, mert víz és fehérjetartalma miatt picit bepárolja a húst és hamar kérget képez a hús saját fehérjéivel. Szóval finom..
Legtakarékosabban a piacon vett kacsa-, libahájjal jutunk hozzá, ami után jóféle tepertő is a jutalom. Óvatosan kell sütni, hamar megég..
Tilos tejet öntözgetni hozzá sütés közben! Sózni is csak kihűlve.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Prémium külsőt kaphat a Motorola Moto G85 5G
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- xDefiant
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest