Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Cathfaern #213 üzenetére
Lekvár az gyümölcs + cukor tartósításnak. Hogy lehet hozzáadott cukor nélkül lekvárt gyártani?
A "készíteni" szót jobban szeretem. A kedvencem pld valahogy így készül:
1,
Aldis fagyasztott meggy -> felolvaszt, kinyomkod2,
Meggyet dzsemfixszel főz (mehet bele kicsit kevesebb mint a dzsemfixen fel van tüntetve)3,
A végén kilónként belemegy a forró lekvárba még egy tábla 75%+ -os étcsoki minden kiló megy után.4,
Bedunsztol 1-2 napratélen-nyáron készíthető, _hihetetlenül_finom_ és eteti magát natúr joghurttal, nyami..
Nah, aki ezt megkóstolja annak utána már nem fog kelleni a 60%+ cukortartalmú szemét...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen