Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    GPS tesztelve. kb 0,5 óra út alatt. Másodpercek alatt talált egy rakás műholdat net nélkül. Még kínait is. Végig halál pontos volt, az igo próbaverzióval. Közben ment a zene PowerAmp-al.
    Sok mások fórumban gyengébb és erősebb készülékeknél is olvastam, hogy lehetetlen a navigálás, mert lemerül közben, tölteni meg nem lehet, mert melegszik és lekapcsol a töltés.
    Itt ilyent nem tapasztaltam. Klíma nem ment, a nap rá-rá sütött a telefonra és egy kicsi régi Noki 500 mAh-ás töltő volt rajta. Gyakorlatilag szinten tartotta, pontosabban 1%-ot még töltött is bele. Közben sorba jöttek az SMS-ek MMS-ek. (Többek közt a szolgáltató megköszönte a bizalmat és vásárlást stb. stb ) Azt ezért ne mondom, hogy nem lett langyos a tokban, de forró sem.

    Ami nem tetszik.
    A hang ugyan azt a csatornát használja, ahol a zene szól. Így ha Bori mond valamit, addig lekapcsol a zene. Ez csak városban zavaró inkább.
    A randa navigációs gombok nem tűnnek el, végig bámulhatom (na jó az utat nézem azért), miközben hasznos helyet vesz el. Ebben ugyan úgy ludas az IGO csapat, mint a Huawe.

    Az IGO-soknak lehet jelezni a problémát, de soha semmit nem javítanak, ez tapasztalatból tudom. De megígérik, hogy majd a frissítésben, ami soha sincs.
    Aki még nem olvasta tőlem annak mondom, hogy 1980 óta lakunk egy nem létező lakótelepen. Ha az utcát kijelölöm, ami nem jó mert a cím az a lakótelep, akkor kiírja, hogy ismeretlen utca. 500 m-es körzetben rengeteg hiányosság van. Mennyi lehet az országban. A Here ebben mérföldekkel jobb, de hát az néha vicces utakat ajánl fel, meg nem is olyan szép, DE OLCSÓBB!.

    Még egy észrevétel. Ma korábban akartam kelni egy órával, de nem ébresztett pedig megbíztam benn, sem akkor, sem a megszokott időben. Szerencse, hogy a G6 kikapcsolt állapotban a dobozban megszólalt a megszokott időben.
    Próbáltam úgy 3-4 órás időt beállítva, akkor ment, és most is megy??? Nem állítom, hogy a telefon volt a ludas, remélem csak én voltam béna, és nem figyeltem valamire.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák