Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    Sziasztok!

    Most lettem tulajdonosa egy ilyen készüléknek, de telefonként még nem használhatom, mert a jelenlegi SIM (Telekomos) helyett nano SIM kell. Úgy tudom hogy a cserénél a SIM-en lévő telefonszámok nem kerülnek át.

    A jelenlegi telefonom egy LG L7, aminek a memóriájában lévő telefonszámos névjegyeket (elvileg) bemásoltam Google fiókomba. Az új telefonnal beléptem a Google fiókba, és innentől a Névjegyek közt látható az összes (összegyűjtött) e-mail cím, de telefonszám egy sem. Gondolom azért, mert azokhoz nincs a levelező programban hozzárendelve. Sajnos nem tudom hogyan lehetne a telefonszámos névjegyeket az új telefonra varázsolni.

    Elnézést az OFF-ért, de talán tud valaki segíteni.

    Más: A főképernyőn lévő időjárás app a jelenlegi helyként beállította azt a helyet, ahol először be lett kapcsolva, viszont ez teljesen más helyre elmenve sem változott meg. Máshol olvastam, hogy javasolták a védetté tételét, de úgy tűnt hogy a kérdezőnek ettől sem javult meg. Én is megnéztem a Telefonkezelőben, de az ottani alkalmazások között nincs időjárás app.

    Köszönöm

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák