Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Üdv mindenkinek!
Gyári billentyűzeten hol lehet beállítani, hogy amikor nyomva tartom az ékezetes betű miatt, akkor először azt ajánlja fel és ne az alternatív karaktert?
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
A gyári e-mail alkalmazásban hogy lehet beállítani az e-mail fiókoknál hogy ne 15-percenként frissítsen, hanem "push" azonnali legyen a szinkronizáció? Elég vicc lenne, ha ezt nem tudná.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Tehát, Beszéltem a "hüvely" ügyfélszolgálattal, ahol közölték, hogy teljesen rendben van a 15-perces e-mail szinkronizáció, nem tud "push" szolgáltatást kezelni a telefon, de kézzel bármikor frissíthetem, kérdeztem, hogy mennyire életszerű, hogy egész nap húzogatom a telefont mind a 6 céges e-mail fióknál? erre az volt a válasz, hogy még csak most jött ki a telefon, lehet majd később változni fog a dolog.
Az, hogy a messenger, illetve a viber is miért működik hektikusan szintén az volt a válasz, hogy majd frissítik a szoftvert, addig jól van ez így
Ennyit a hüvelyes pályafutásomról, pedig ezeket leszámítva egész jó telefon, megy vissza a mediamarktba, szenvedjen vele más.
Ameddig az alapvető minimális elvárásokat nem tudja teljesíteni egy telefon addig tőlem lehet benne 40x-es periszkópos kamera, nem ér egy forintot se.
és igen, az akkumulátor menüpontnál, be van állítva, hogy fussanak az appok a háttérben, ez ennyit tud.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Nah sikerült is visszavinni a MediaMarkt-ba, telefonos srác aki visszavette mondta, hogy én voltam ma a sokadik, biztos nem ez lesz a sikerszériája a hüvelynek. Még jó hogy nem reseteltem ki az S9+t.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
-
Hikvision
senior tag
válasz N.YCityBoy #923 üzenetére
MIlyen User error-ra gondolsz? Gyári E-mail app, be volt állítva 4db gmail, és 6db céges Imap, amikor konfigurálni kellett a frissítési gyakoriságot, ki lehetett választani, hogy 1-óra,30perc, 15perc, vagy soha. Push lehetőség nem volt, ennek fényében pont így is szinkronizálta le magát 15-percenként, gyári g-mail app szintén.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Ugyanígy volt nekem is gmail fiókkal, de volt, hogy csak 15-perc múlva jött meg, másnak ez lehet nem probléma, de aki a céges ügyeit e-mailen intézi, annak ez alapfeltétel, és lehet hozzá periszkópos csoda kamera, ha az alapvető funkciók nem működnek normálisan, látszik, hogy nem az üzleti felhasználók a célközönség optimalizáció szempontjából, ment is a levesbe.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz 7Heads Drago #1036 üzenetére
Ez eléggé óvodás színvonalú komment volt, úgy, hogy inkább nem is írok rá semmit.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest