Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz ufonauta #13442 üzenetére
Voltak vele gondok. Covid elején mosogatták a telefont, aztán elhalkult, majd elnémult a hangszóró. És mintha azt olvastam volna, hogy beázásnál ugrik a gari, IP68 ide vagy oda. Lehet Huawei oldalán nem véletlenül van ilyen szerényen fogalmazva. Ha valaki megúsztatja, akkor lehet rá hivatkozni, hogy csak fröccsenő víz érheti.
-
-
joceszko01
csendes tag
válasz ufonauta #15090 üzenetére
Persze garancia az van még rá de a kijelzőcserét miatt ugrik, hiába gyári a kijelző, amit el is tudok fogadni. A vízállósságban alapból nem bíztam de így, hogy szét lesz szedve így még pláne nem, még akkor sem ha Huawei szerviz csinálná. Köszi a tanácsot, akkor megtartom azt és a P20-at adom el. De azt tuti, hogy veszek rá valami strapa tokot
-
őstag
válasz ufonauta #16546 üzenetére
Dehogy ugrok! Gyorstöltésre gondoltam legfőképp (többnyire azt használom), azért is emeltem ki, mert azt tudom, hogy az 5V az szabvány, de nem biztos a mindenféle jött ment Alis vagy egyéb forrásból beszerzett töltőkre firkantott Qi valóban meg is felel a szabványnak. Ott van pl. az Aliról rendelt utólagos DRL ledes beépíthető led csík vagy angel eye-os ködlámpa amire előszeretettel rá firkantják az E betűt, de csak azért, hogy legyen legális és fel tudd szerelni, de valójában köze nincs a szabványhoz...
Nekem mindegy ki mivel tölti, de én arra esküszök amivel kiadták, mert abban megbízok, hiszen az eszközhöz lett tervezve."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
K Norbi
addikt
válasz ufonauta #17293 üzenetére
Én nem hiszek bennük! Hanem tudom hogy vannak.
El se hinnéd mi minden zajlik a színfalak mögött.Amit állítanak meg beadnak a birkasztánnak, mindig az ellentéte igaz.
Az univerzum végtelen. Ezzel mindent elmondtam.Ja persze csak az ember fejlődött csak itt ki, és maga a tökély.
Ezzel vége, nincs tovább, nem is volt, és nem is lesz.
Ne röhögtess már.[ Szerkesztve ]
-
knox83
senior tag
válasz ufonauta #20785 üzenetére
Ezt 2022-ben komolyan gondolod? Mindent, ismétlem mindent ezen bonyolítok. Államkincstár, bank, csomagrendelések, deviza, tőzsde, kripto stb, már a pchez se ülök oda. Te hol élsz, 1970-ben?
Az összes hiba kb a lassú terminálok miatt van mert gyorsabban veszem el a telefont. Sem a khval sem a revoluttal nem volt gondom soha.[ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
aktív tag
Évek óta a telót használom fizetni ! Mire a 'paraszt' előveszi a kártyáját, vagy a kézpénzt, Én már régen kifele sétálok az üzletből !
Ahol meg nem működik, oda nem megyek többet ha nem muszáj !
Ha valaki nem vette volna észre, javában megy a 21. század !"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
Thoty
senior tag
A mai világban van még valaki, aki nem? Annyi ideje fizetek NFCvel, évek óta 0 hibával, hogy szinte már a PIN kódomat is elfelejtettem.
Mire a kasszás néni kiszámolná a visszajárót, én már rég otthon vagyok a három kiflimmel
Egyébként a banki alkamazások alatt a bankok saját appjait értettem. Az átutalásokat, átvezetéseket, lekötéseket, tőzsdei ügyleteket, stb. mindent appból intézek, mert ezerszer kényelmesebb, mint PC-n. -
Lacccca87
addikt
Ez esetben mint botvezeto lehet el kellene gondolkozni hogy nem a legolcsobb terminalt bereld/tulajdonold. Vagy szolgaltatot valtani, vagy szolni neki hogy nezzen mar ra mi lehet a gond.
Ja es a legtobb esetben a banki alkalmazasnak koze nincs a telefonos/oras fizeteshez.
-
polk
csendes tag
Dehogynem működik, ahogy a többiek is írták, teljesen jó. A legjobb dolog, nem kell szarakodni a kártyával a telefon mindig nálam van, feloldom és fizetek. 100/100 arány. Nem igazán találkoztam hibával, ha nálatok vásárolnék lenne, de nem a telóval vagy az alkalmazásnál van a hiba, hanem nálatok...
-
punky10
addikt
válasz ufonauta #20798 üzenetére
Van pár "boltos"(vegyes,ital,műszaki)ismerősöm,állításuk szerint egyik sem kp-ban fizet...
Megkapják a szállítólevelet,meg a számlát és van X napjuk kiegyenlíteni.Az X változó,van aki 3 napot mondott(ital)van,aki 10 napot( műszaki).
Persze lehet,hogy ők ülnek fordítva a lovon...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest