Új hozzászólás Aktív témák

  • Leito92

    tag

    válasz zolivep #11308 üzenetére

    Bocsi a késői válaszért. Szóval...
    Töröltem a súgóközpontot,a chromeot (dolphin browser mini nálam a befutó), a gyári fájlkezelőt (es file szerintem jobb), a gyári zenelejátszót (mert ttpodot használok), a mastercard mobilet és minden olyan gyári billeket amiket nem használok (ezek amúgy nem futnak ha nem használod, de több helyed lesz ha törlöd - a huawei gyári billjéhez pl rengeteg nyelvi kiegészítő van olyan nyelvekhez is, amiket nem is ismertem 41 db pontosan...). Én nem töröltem, de ha nem használod nyugodtan törölheted az összes élőháttérképhez tartózó vackot is.

    És most olyanok, amik futnak akkor is, ha nem használod őket így feleslegesen foglalva a processzoridőt és a ramot: Google+, hangouts, google keresés (mert úgy is böngészőből keresek), gmail (a sima email kliens ami szintén előre van telepítve is ugyan olyan jó mint a gmail), facebook( a touch.facebook.com ugyan olyan mint ez az alkalmazás csak böngészőn át), twitter, google naptár, térkép&utcakép, na meg persze a google play szolgáltatások (ezt azért hagytam a végére mert kellhet pl a youtube alkalmazásba való bejelentkezéshez ha jól tudom, de nekem eddig semmi nem kérte hogy tegyem fel)

    Természetesen ha garis még a telefonod, akkor mindenről készíts előtte mentés (nekem 400 mega lett az össz. mentés az előbbiek letörlése után xd). Így ha jönne ki új gyári frissítés nem lesz az, hogy nem sikerült felrakni mert ezeket hiányolja. Egyébként ha unrootolod és nem rakod ezeket vissza akkor még megjavítják a telefonod, legalábbis nekem megcsinálták.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák