Új hozzászólás Aktív témák

  • fricy81

    tag

    válasz Leito92 #10772 üzenetére

    @Leito92: Ha játszani akarsz a telefonon, akkor szigorúan stock rom, a CM-ekben a hardwares gyorsítás bugos, nincsenek rendes driverek a chiphez, szóval toldozott-foldozott ez a része. Esetleg a CM10-et próbáld ki, mivel az ugyanúgy 4.1 alapú android, ezért úgy hallottam azon stock szintű a HWA. (Én 10.1-en vagyok, de csak azért, mert kommunikációs eszköznek használom, és a CM extra beállításai jól jönnek. Ha videókat akarsz nézni, vagy játszani, akkor stock.)
    Dark Night rises: Szellemképről beszélsz? Más játékban hallottam már iilyen hibáról, ott a játék frissítése eltüntette az artifactot.

    @Biggeszkij: Nem kell App2SD, beállítod a tárhelyben az SD-t alapértelmezettnek, és áthelyezed a az appot az alkalmazásokban az SD kártyára. Simán múködik. Vagy ugyanezt megcsinálhatod pl Titanium backuppal is. Piece of cake. :)

    @gurabli: Ebben az árban jobbat nem találsz szerintem, DE a fényképező része nem az igazi, ezt le kell szögezni. Mindenkinek más a "tűrhető" kép, nekem ez már gagyi, ez a telefon inkább kommunikációs eszköz, mint all-around solution. Szeretem a gépet, de vannak korlátai.
    Ha jó kép kell akkor Lumiát javaslok, mondjuk fogalmam nincs az árakról.
    Flash plugin elvileg van rá, de nem támogatott hivatalosan, volt már ami ment, de nem minden.

Új hozzászólás Aktív témák