Új hozzászólás Aktív témák

  • Uuser

    tag

    válasz TomWexX #12221 üzenetére

    Szia !

    Jópár hete már felraktam egyszer a MIUI-t, de három nap után visszaraktam a B125-öt.
    Igazából az volt az oka, hogy az akku idő sokkal rosszabb volt, valamint mintha lassabb lett volna a net mind wifi mind mobilnet használatnál.
    Két napja úgy döntöttem ( a mobilarénás MI3 teszt elolvasása után fogott el a "nosztalgia" ), hogy újra felrakom, mert alapvetően nagyon tetszett az egész és biztos van orvosság a bajokra.
    Nos, a netkapcsolaton most nem veszem észre hogy lassúbb lenne, az akku időn pedig próbálok javítani. Ami a Wakelock Detector szerint legtöbbször ébresztgeti a telót, az a Xiaomi service framework. Ezt viszont - mivel rendszer alkalmazás - a Greenify támogatói verzióval lehet csak hibernálni. Kérdésem hogy érdemes-e ? Nem okoz zavart a hibernálása ?
    A másik ami nagyon bosszant és nem találom hol kell kikapcsolni, az a nagyfogyasztású alkalmazások értesítés. Gyári ROM-nál mindig megtalálom hol lehet kikapcsolni, de itt nem boldogulok. Van a beállítások közt egy Huawei Settings menüpont, azon belül a Stock Settings és ott az energia kezelő. Úgy emlékszem ott lehet kikapcsolni, de itt nem találom.

Új hozzászólás Aktív témák