Új hozzászólás Aktív témák

  • Flagstaff

    tag

    Sziasztok!

    Két hete én is beléptem a G300-asok tulajdonosi körébe.
    Alapvetően elégedett vagyok a készülékkel, egy ZTE Blade volt az előd az most az acconyé lett, neki még az is bőven sok.

    Ami tetszik benne:

    A méretei pont optimálisak számomra (se nem túl nagy se nem túl kicsi inkább olyan gyanúsan közepesebbecske)

    A sebessége az elődhöz képest érezhetően jobb, bár azzal is elvoltam.

    A fényereje és az automatikus fényerőszabályzása sokkal jobb mint az elődjéé.
    Full fényerőn futó navi mellett is képes legalább szinten tartani az akkut autóban/motoron (a Blade sajnos NEM!!!)

    Viszonylag keveset tapizom, két napot simán kibír de a három sem hiszem hogy irreális lenne.

    Ami már nem annyira tetszik:

    Tele van gyárilag minden (root nélkül) törölhetetlen szir-szarral. Igaz van mellette bőven hely telepítésre, de akkor is.

    Két hete van meg, elejtve, farzseben hordva nem volt, mégis nyekergett a hátlap. Ezt végül egy vékony réteg szilikonspray megoldotta. Így sem a kis rögzítőkampók sem a hátlap felfekvő része nem nyikorog perpillanat. Nem bánnám ha tartós maradna a nyikorgásmentesség, az előddel ugyanígy jártam el annak egyszer elég volt a kezelés.

    A beszédhang érthetőségére panaszkodnak néha a túlvégen, picit hangosabban kell beszélni és akkor jó, de talán nem ártana Huawei-éknél ráfeküdni a témára egy kicsit ha ennyi felhasználónál probléma. Persze viszonylag fiatal készüléktípus, a remény hal meg utoljára (Blade 256M-jára is eltartott egy ideig a reagálás).

    Csúszik a teló egy kicsit. Már kétszer elejtettem pedig nem vagyok béna az elődöt sosem reptettem. Szerencsére mindíg alá tudtam tenni a lábam így tompítva az esést,látható sérülése nem lett. Tokot-védőt utálom.

    Telenoros a készülék, az elődnél is elő-előfordult hogy a mobilnet nem kapcsolt vissza vagy leszakadt és nem csatlakozott vissza. Ezen a Skype lépeget ki állandóan, tralán egy órát sem bír ki kilépés nélkül (Go offline a Skype-ban NEVER-re állítva) az elődön ugyanez a verzió fut, azon ezt nem tapasztaltam és az accony sem igazán tapasztal kilépegetést. Hogy ez a telefon vagy a hálózat vagy SIM vagy más hibája, gőzöm sincs de eléggé idegesítő.

    Az ébresztője első reggel kivágta a biztosítékot. A kijelzőt félálomban nem jó helyen tapiztam erre eltűnt a szundi/leállít gomb és csak sipákolt a gép míg újra nem indítottam. Blade ébresztője leszed, emezen telepít és most jó. Egyrészt a szundi ideje jobban állítható másrészt nincs ilyen színes-szagos időjárásjelentéses b@szás az óra címszó alatt csak és tisztán az ami. ÓRA.

    Ha valaki talált már olyan micro USB kábelt aminek a telóba dugható része 90 fokos könyökben végződik, akkor egy kis infot szívesen vennék. Így eléggé feszül a töltőkábel motoron navigálva (van neki kis vízhatlan tatyó).

Új hozzászólás Aktív témák