Új hozzászólás Aktív témák

  • szornyu1

    tag

    válasz Chev #11571 üzenetére

    Miután letöltötted az adt-bundle-windows-oprendszered zippet, csomagold ki mondjuk a C:\ meghajtóra. Ezután az egyszerűség kedvéért nevez át Androidra. Meg kell adni környezeti változóknál a következő bejegyzést:
    ;C:\Android\sdk\platform-tools\ (32 bites rendszerhez: x86)
    Ezt a következő módon tudod elvégezni:
    Startmenü/ Számítógép jobb klikk tulajdonságok, majd a megnyíló ablakban a bal oldalon a speciális beállítások. Ismét kapsz egy felugró ablakot, alul találod a környezeti váltózókat. A rendszer változóknál megkeresed a PATH kezdetű sort, kijelölöd majd a szerkesztésre kattintasz. Itt a sor végére beilleszted a fenti sort. Minden karakter kell! lemented és újra indítod.
    Ha ez meg van megnyitod az előző mappát, és az ebben található SDK managert elindítod. Türelmes legyél, idő mire elindul. Itt tudod kiválasztani hogy mik települjenek az SDK-ba. Nem kell mindent kijelölni, csak ami kellhet neked. Ezek a következők:
    - A tools mappában mehet minden
    - Az Android verzióknál amit használsz
    - Az Extras mappánál elég a Google USB driver és WEB driver
    Megvárod amíg végez, majd bezárhatod. Ebben a létrehozott Android mappában fogod MEGTALÁLNI a platform tools mappát. Ha nem akarsz a parancssorral sokat egerészni, használj Total Commandert. Itt kiválasztod az egyik oldalra az Android/sdk/platform-tools mappát, majd a parancsok fül alatt a parancssor megnyitása. Ez így mindjárt az emlegett mappában nyitja meg. Ezután a telefon fastboot módban indítod (gyors boot opció kikapcsolva) USB csatlakoztat. Lehetséges hogy a win még telepíteni fog. Beírod a parancssorba:
    fastboot devices majd
    fastboot oem unlock 1234567812345678 a saját kódodat add meg. Ezután a telefon újra indul és csinál egy teljes resetet. Ha ellenőrizni akarod, akkor a következő parancs kell:
    fastboot oem get-bootinfo itt a következőt kell látnod:
    Kb ennyi. Ha a win nálad 64 bites (x64) akkor a változó szerintem ugyan az, amennyiben a C:-re csomagoltad ki.

    Attól hogy nyomkodom, még nem tom mitől működik...

Új hozzászólás Aktív témák