Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Szakiii #8689 üzenetére

    Nem tudom a vita okát, és nem is fogom megérteni, miért nem lehet elfogadni hogy valaki ezt, valaki azt szereti. Vannak érvek ellen érvek mind a két tábor tarsolyában, miért azt használja, amit. Ezt el kell fogadni, nem pedig meggyőzni a a másik tábort, hogy mit használjon ,mert az ő szerintük jobb.
    Xaels-nek az a fixa ideája hogy ha nem jók a képek az csak és kizárólag a főzött ROM miatt lehet. :U
    Most te is kezded, ezt a "gányolásos" dolgot, meg zsigerből kijelented, hogy ez csak árt, és nem használ. Honnan veszed? Próbáltad? Szajkózzátok egymás után a hülyeséget, gyakorlati tapasztalatok nélkül.
    Képzeld én főzöttet használok, és nincs lag, vaj sima, minden működik, 20-28 órát elketyeg egy töltéssel.
    Nem mindenről a főzött ROM tehet, bár könnyű erre fogni azoknak akik ellene vannak.

    Nekem már csak azért jobban megéri főzöttet használni, hogy a hangerő gombra fel tudjam éleszten, mert a bekapcs gomb tényleg xar helyre került. A témázhatóság, a másik fontos szempont, és engedtessék már meg ha meg akarom tartani az S-OFF-ot akkor legyen százalékos aksi kijelzésem, mert elég gáz 2013-ban hogy egy gyári ROM ezt eddig nem tudta. A 4.2.2 is olyan "gány" módon rakja oda, hogy köszönöm szépen...Az úgy nekem nem kell. Van egy normálisan kinéző aksi ikon, és képesek voltak egy akkora %-os számot odarakni, ami az egész status bar kinézetét elcsúfítja.

    Szóval az a meglátásom, mindenki azt használja ami a megfelelőbb neki, és egyik oldal se akarja meggyőzni a másikat az igazáról. Torrente hála isten átjött, örülök neki, mert ő össze fog dobni majd egy olyan romot, nekünk magyaroknak, hogy mind a 10 ujjunkat nyalogatni fogjuk utána. Témázhatóságban, színezésben, és egyéb egyedi megoldásokkal megspékelve.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák