Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz markyy18 #8229 üzenetére

    Nekem a beépített camera app pl nem talál fókuszt rendesen. Exposed framework felrakása után elkezdett lagzani az app drawer... Hívások gyengébb minőségűek voltak, tegnap szétbontott két hívásomat is úgy, hogy hívás után kikapcsolta a WiFi-t is, és mivel telefonként üzemel nálam elsősorban, (simán belecsúszik havi 2-3000 perc + bejövő) ezért a telefon funkció az egyik legfontosabb, és persze a legstabilabbnak kell lennie.
    Most a legújabb Android Revolution HD-t tettem fel, mert ez Note2 egy jó ROM volt, sokat használtam. A kerneleket meg egyelőre hagyom.
    Feltettem a RazerLite_3.1.0-et is (Google Edition) ami jó is lett volna, de a Play Store app-ban hiányzott az a kis fül amivel a saját megvett, és kívánságlistás dolgaimat tudtam előhívni. Szerintem Google Edition ROM-ot fogok használni, de meg kell találnom melyik a tuti.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák