Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz Flyme #35792 üzenetére

    Ez a probléma azért jelentkezik, mert sokáig merült az akkumulátor kikapcsolt állapotban, így egyszerűen fel kell tölteni 100%-ra, de közben ne nyomkodd, majd utána minden rendben lesz.
    Ezért szükségtelen bármilyen akkumulátor test futtatása.

    A bootloader nyitása jelenleg nem megkerülhető, mivel már nem létezik ilyen módszer a friss HBOOT verziókra.
    A lekérés pillanatában a rendszerben ez rögzítésre kerül, amit neked másodpercre pontosan vissza tudnak nézni, így ha pl. megkérdeznéd a HTC-t, hogy van-e garancia a készülékre, akkor egyből megmondanák, hogy melyik nap nyitottad, így a garancia megvonásra került.

    (#35782) ffodi: Mivel egy adatbázisban kerül rögzítésre, hogy mikor lett lekérve az unlock token, sőt ha valaki ezt többször lekéri, akkor annak is nyoma van, ezért elég könnyen kibukik a dolog, amikor ránéznek a készülék garanciájára.

    (#35787) sipy888: Add be egy értelmes szervizbe, hogy melegítsék szét és cseréljék ki a digitizert, mivel feltételezem, hogy a kijelző nem tört be, ami kivehető, mert nincs ragasztva, az előlapból meg el lehet távolítani a digitizert egy kis melegítéssel
    Egy digitizer külföldről nagyjából ezer forint, így nem lenne egy nagy összeg javítani, de ha te magad akarsz beszerezni komplett előlapot, akkor azt is lehet kapni 3-5 ezer forintért.

    (#35791) Sebright: Állítsd vissza a gyári beállításokat, de ha ez sem segít, akkor szervizbe küldés előtt hívd fel a HTC ügyfélszolgálatát, hogy tájékoztassad őket az időnként előforduló hibáról, így kifejezetten fognak rá figyelni és nem küldik vissza a hibával a készüléked.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák