Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz nagyzoltan87 #3171 üzenetére

    Androidos pályafutásomat a htc-nél kezdtem és mondhatni meg voltam elégedve, aztán kinyílt a szemem.
    A prémium kategóriás telefonom megvásárlását követően megszűntem létezni a htc számára, csesztek frissíteni a rendszert, a sense-t, amíg a főzött romok garmadája lepett el mindent.Persze a mérnökök meg tudták volna csinálni, hogy elérhetőek legyenek az újdonságok, de tudatos magatartás alapján úgy gondolták, ha új rendszert akarok ,vegyek másik prémium kategóriás készüléket.Na itt a különbség a samu és a htc között.
    Ennyi pénzért elvárom, hogy kinyalják a seggem és nem a bullshitre vagyok kiváncsi, hogy az én telóm már nem alkalmas az új rendszerre, miközben a sajátommal egy időben kijött samu zászlóshajó megkapott mindent.
    A rengeteg hibáról nem is beszélek, amivel számtalan fórumtárs felkereste a szervízt, ahol nem nagyon voltak megelégedve a szolgáltatással.
    A htc jó, sőt nagyon jó, a szolgáltatás ami gyenge.Nem kéne sokat változtatni, főleg nem a szlogent kellene lecserélni, hanem pozitívabb hozzáállást tanúsítani a vásárlók felé.Nem attól fognak nőni az eladások, hogy a vásárlást követően arra számítanak, majd megveszem a következő zászlóshajót is.
    Én elhagytam a htc-t, mert ő is elhagyott engem.Most samum van, a folyamatos frissítés és a prémium kategóriás telefont megillető garanciális szolgáltatással.Ha ezen tudna változtatni a htc, akkor elgondolkodnék, mert alapvetően a telefonnal nekem nincs problémám, sőt, csak a htc-nél a fejekben kellene rendet tenni, főleg mivel a részvények árfolyama is erre kellene, hogy késztesse őket.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák