Új hozzászólás Aktív témák

  • Juliuska

    senior tag

    Köszönöm az őszinteséget. Ezek szerint, egyetlen módszer maradt tehát... :((( Volna értelme annak, ha esetleg létrehoznánk egy adatbázist, mely droidok esetében volt siker (és milyen módszerrel), valamint melyek immúnisak bármiféle beavatkozásra...?

    FeRRaR1: Te bevállaltad a hivatalos - garivesztős - nyitást...?

    mumk1: tapasztalatod, véleményed alapján érdemes várni még, hátha történik valami "csoda", vagy ettől a ponttól, akár már be is vállalhatjuk a 4.4-et...? Hm... 4.4 -> Sok apró negatívumot, olvastam az ART és a jelenlegi apk-k inkompatibilitásáról, valamint 4.3 vs. 4.4-ről... látod értelmét a minőségi cserének...?

    markyy18: kizárt, hogy én ezt a gyönyörűséget tokba, bőrbe, bőrtokba, bugyiba, zokniba, stb.-be húzzam ;] Ráadásul úgy emléxem' itt egy Kedves Fórumtárs Avicularia tokos óvintézkedése ellenére is sérülést szenvedett a telója. Egyre inkább úgy érzem, ezek a "védő" tokok hamis biztonságérzetet adnak. Ezek védelme nélkül pedig, mindig tisztelettel nyúlok a telómhoz, mert tudom, h csak EGY dobásom van... :D

    BenHans: a körzetemben lévőt ismertem, a 11. és a 2. kerben lévőket még nem. Köszi szépen az infót, mindenképpen fel fogom keresni ezen helyeket is... :R

    Igazából nagyon nem tudom megszokni ezt a power gombos bekapcsolósdit :B A playen található apk-k zömét kipróbáltam, azokat leginkább, amelyek vagy a gyorsulásérzékelőt, vagy pedig a közelségérzékelőt programozzák fel. Nem tagadom, féltem a közelségérzékelőmet... a gyorsulásérzékelő pedig (tapasztalatom szerint) nem kis mértékben zabálja az aksit. Tud esetleg valaki még valamilyen alternatívát a képernyő felélesztésére...?

    [ Szerkesztve ]

    Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...

Új hozzászólás Aktív témák