Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz gergobox #13409 üzenetére

    Passz. Ezekben a szerviz dönt. Ilyen kopásokra mondjuk simán ráfoghatják, hogy természetes kopás. Nekem 3 hónapos, de semmi ilyen gond nincs, viszont folyamatosan tokban hurcolom ha elmegyek valahova. Ha kereten levő festék lenne megkopva, az más. Ott nem tud megkopni használatból eredően, ezt ők is tudják, és azt is, hogy a fekete példányoknak ez típus hibája. A Beats logó viszont simán lehet zsebkopástól, tehát akár az is lehet hogy visszadobják, hogy nem jogos a kérelem. Várj vele, és ha megkopik máshol, ezt hozzáteheted, hogy a Beats logó is megkopott. Csak ezért én nem adnám be.

    (#13410) Edenyke

    Nincs tapasztalatom. Gondolom szituáció válogatja. A legnehezebben szerelhető telefon, de kizártnak tartom az indokolatlan készülék cseréket, csak azért mert nehezen szerelhető. Ha a kijelzőt + házat kell cserélni, lehet arra azt mondják, nem szenvednek vele, és újat adnak, de csak egy kijelző, vagy egyéb más alkatrész miatt kétlem.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák