Új hozzászólás Aktív témák

  • sssz

    őstag

    válasz m@xsys #2460 üzenetére

    minden gyártónál, telefontípusnál van rossz példány, esetleg széria. ezért nem érdemes áltonánosítani
    én mindig összességében nézem a dolgot:ár, érték, minőség, support.

    sok típust kipróbáltam már:nokia, SE, panasonic, LG, motorola, samsung, htc.

    egyedül a htc supportja közelíti meg az elfogadhatót. (és itt nem arra gondolok, hogy beviszed a szolgáltatóhoz és azon keresztül történik majd valami valamikor, hanem a hivatalos itthoni forgalmazóra)
    a samsungnál hatalmas csalódás a felső kategóriás telefonok külseje, anyagminősége.
    LG, motorola képtelen optimalizálni a telefonjaira az android rendszert.
    a legtöbbje meg képtelen belerakni egy normális méretű belső tárhelyet (tisztelet a kivételnek).

    és még sorolhatnám. mindenben lehet hibát találni, tökéletes nincs!! a htc van talán legjobban összefonódva a google-el, így valószínű hogy a supportja tovább fog tartani egyes telóknak mint pl az lg-nél.

    az is biztos hogy mindenkinek más az ingerküszöbe. van akinél fél mm-es eltérés a háznál gondot okoz, van akinél nem.

    sajnálom aki rossz darabot fogott ki, és most gondjai vannak.
    aláírom, hogy MEG KELL NÉZNI ALAPOSAN MIELŐTT MEGVESZI AZ EMBER, (minden telefonnál szerintem) , de szerintem ne keltsünk már ekkora riadalmat abban aki meg akarja venni ezt a telefont:)

    a másik, hogy írjátok sokan, hogy egy "ilyen kategóriás telefon...": milyen kategóriás??? ez, amit ez a teló tud szinte az alap mostmár minden androidos telónál. itt max az 1 GHz-es proci ami kiemelkedő. a HTC valaha reklámozta ezt a telefonját hogy prémium kategóriás? én nem láttam ilyet, mondjuk ettől még lehet hogy volt. DE: a samsung SGS II az prémium kategória, de attól még a Samsung nem árul kizárólag prémium kategóriás telefont és a HTC sem!!

    Itt szerintem az lehet a probléma, hogy sokotoknak a HTC - még régről - egyet jelent a tökéletes minőséggel. Ez így is volt anno, mikor windows mobile -os Diamond-ok voltak még a csúcstelefonok. De azért valljuk be van a HTC-nek egy Legendje, meg egy Magice-je, egy Hero. Ezek sem csúcskategóriás telefonok. Tudomásul kell venni, hogy a HTC is beállt a sorba, ő is csak a prémium kategóriás telefonokra "pazarolja" a tehetségét és a DS nem az!!! a mostani fejlődést elnézve a DS a középmezőny. Függetlenül kicsit drága, de szolgáltatónál abszolút megfizethető áron.

    Ha leszállunk a rwalitások talajára, akkor igen, vannak rossz példányok (mint mindenhol), de ez igenis egy jó telefon, jó supporttal és jövővel. :)

    ...és mielőtt nekem estek...hangsúlyozom, ez az én véleményem!:D

    [ Szerkesztve ]

    szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

Új hozzászólás Aktív témák