Új hozzászólás Aktív témák

  • NTonee

    veterán

    Akinek még nem sikerült, vagy nem jelzett a teló a frissítésről:

    Frissítés ellenőrzése:
    Menü-> Beállítások-> A telefon névjegye-> Szoftverfrissítések-> Ellenőrzés most

    Első körben 2 kisebb frissítés jön át, a FOTA alkalmazás frissítés és a FOTA alkalmazás ütemező frissítése. Ezek telepítése után a teló újraindul.
    Frissítések ellenőrzése még1x!
    Ekkor fogja jelezni, hogy van új rendszerfrissítés. ITT a második körben érkezik a 255megás új ROM. Érdemes wifi-vel csinálni, mert nagy adatmennyiség jön át. Letöltés után újra rákérdez, hogy telepítheti-e. Telepítés közben 3-4 alkalommal újra fog indulni a készülék, és közben természetesen nem lehet használni a telót. Ne ijedjen meg senki, nem fél perces művelet lesz, akár 15percig is elkínlódhat! A végén szólni fog, hogy Grat, meg kész, meg új ROM telepítve. Semmit sem töröl, úgy kapod vissza a rendszert, ahogy hagytad!
    Az új ROM gyorsabb lesz kicsit, ahogy daniel909 írta, szmútabb! :)

    DE! Aki esetleg nyitva szeretné hagyni a lehetőséget az S-OFF-hoz és rootoláshoz, az most még NE frissítse a készüléket! Az új HBOOT verziót az Alpharevx progi nem tudja kezelni, nem lehet majd buherálni! Illetve lehet, de kicsit bonyolult, és erős linuxos tudást igényel!

    Még1 apróság. A szolgáltatós készülékekre késhet a frissítés! Nem biztos, hogy már kint van. A két kisebbnek elvileg mennie kell ott is, de az új ROM érkezése csúszhat!

Új hozzászólás Aktív témák