Új hozzászólás Aktív témák

  • kridli

    tag

    Pár hete vettem egy ilyen autós tartót:
    http://www.clingo.com/car-mounts/universal-vent-mount
    és valaki kérte, hogy írjam meg majd a hosszú távú tapasztalataimat is.

    Szóval nekem bejött a cucc, egyszerűen rárakom és odatapad. Minden nap használom, még sosem esett le róla, stabilan tart, pedig a pesti utakon nincs egyszerű dolga (pláne hogy én úgy vezetek, hogy a villamossíneken is lassítás nélkül megyek át, és a kocsimnak is elég kemény a felfüggesztése, bónusz hogy rossz minőségű macskaköves utcán lakom...).
    A telefonon sem hagy semmilyen nyomot a "ragacs".
    Én direkt olyat akartam, amit a szellőzőre lehet rakni, így könnyedén elérem vezetés közben, és mivel nincs messze, a telefon sima kihangosítóját tudom használni vezetés közben is.
    Egy negatív tulajdonsága van, hogy magát a tartót lehet forgatni, de nem lehet megszorítani, így ha rázkódik az autó, akkor hajlamos elmozdulni. Így nem mindig pontosan úgy áll ahogy legoptimálisabbra beállítom, de ezzel én együtt tudok élni. Maga a tartó is mozog valamennyit jobbra-balra a szellőzőrácson, de ez nem gond.
    Ha valaki mindenképpen szélvédőre rakhatót szeretne, olyan változata is van, bár valamivel drágább:
    http://www.clingo.com/car-mounts/universal-car-phone-mount/

    Szóval én csak ajánlani tudom, ráadásul ez tényleg tutira univerzális tartó, biztos, hogy bármilyen telefonhoz jó lesz :) (bár van valami olyasmi, hogy bizonyos tokokra nem tapad, pl szilikon tokok, de én nem használok tokot, így ennek nem is tudom a részleteit)

    Bár ahogy olvasom nem sok valakinek kell majd egyáltalán tartó, ha nem is működik a gps :)
    Nekem gps vételi gondom eddig nem volt szerencsére, így ahhoz nem tudok hozzászólni.

Új hozzászólás Aktív témák