Új hozzászólás Aktív témák

  • battag

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nekem is megérkezett a telefon már kb. egy hete. Eredetileg az Edigitaltól rendeltem, de ott jól átvertek. 3 napos szállítási határidőt vállaltak, majd mikor felhívtam őket a harmadik nap végén egy-két hetekkel dobálóztak, majd végül nem is mondtak semmit. Inkább lemondtam és megvettem a Xiaomishop-on keresztül.

    4 kérdésem lenne:

    - az lehetséges, hogy 4 GB-nál nagyobb fájlokat sem a telefonra sem a memóriakártyára nem tudok másolni? Ez a használt fájlrendszer korlátai miatt van? Ha igen, lehet rajta segíteni?
    - hogyan lehet beállítani, hogy egy adott kontakt (adott számát) mindig az 1-es SIM-ről hívja?
    - több mobilarénás tesztben olvastam, hogy vannak olyan androidos telefonok (talán Sony-k és LG-k), amelyiknél be lehet állítani, hogy a WIFI adott helyeken kapcsoljon be. Azt, hogy hol járunk, a cellainfókból tudja a teló. Ilyet tud a MIUI is?
    - a fölös kínai programokat (szemeteket) hogyan tudom letörölni? Sokkal már végeztem a Settings->Apps-on belülről de pl. a Kuaipan nevüt nem találom, és semmi szükségem rá. Vagy használjam a "vagyula féle" ROM-ot? Ha telepítem, akkor minden eddig feltett programom is megmarad ugye?

    Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák