Új hozzászólás Aktív témák

  • citizen05

    tag

    Sziasztok !
    A segítségeteket szeretném a következő volna a problémám :Szolgáltatót váltottam számhordozással /telenor-vodafone/ s mivel a helyben volt a szerviz megkértem ,hogy a telenoros kártyámról mentsék át a névjegyzéket a vodásra .Régi készülék nokía új redmi 1s. .Nem tudták megcsinálni még úgy sem ,hogy sd kártyára mentették az adatokat ,majd áttették a redmi.-be .Az felismerte a kártyát de nem másolta be.Azt mondták,hogy a készülék nem engedi sem az exportálást sem az importálást sem.
    A telefonról lévő mappát ha kijelöljük akkor kilép a főmenübe.
    Ezen kívül ha kijelölöm a jegyzetet vagy a számológép lehetőséget visszalép a főmenübe.
    Ha kézzel beírok a névjegyzékbe azt elfogadja de ha kijelölök egy nevet ,hogy hívja ,akkor ismét a főképernyőn vagyok .Viszont ha a szolgáltatótól kapott nevet kijelölöm azt megjeleníti ,szerkeszthetem ,hívhatom./pl.Autóklub/
    Most csak úgy tudok telefonálni,hogy a régi készülékből beolvasom a kívánt számot s ezután tudok hívást kezdeményezni.a fogadással semmi gond nincsen.
    Kérlek ha tudtok segítsetek mert ez nem egy jó állapot,hogy 2 telefont kell ,hogy vigyek magammal!!Én a hongmi sok jót olvastam.
    Mi lehet a hiba oka? Mit tegyek ??
    Ha kérhetem a fizikai megvalósítást eléggé "szájbarágósan" mivel nekem nem csak ez a telefon az új hanem az android is mert idáig nokiám volt.
    A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!
    U.i. A régi sim kártyámat már nem tudom használni ,mert számhordozás már él.

Új hozzászólás Aktív témák