Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
üdv!
Kérdésem a bootloader nyitása gari vesztéssel jár? Illetve eltüntethető-e nyom nélkül, hogy szervizben ne bukjon be?
Volt Moto G 2 gen telóm, és ott nem lehetett eltüntetni.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Az Expansys-nál mi van a dobozban, milyen tartozékok? Nem spórolnak ki valamit?
-
embe
nagyúr
válasz zsirfecske #1804 üzenetére
Vajon ha egy ilyen turbó töltővel töltesz másik telót, akkor nem vágja haza azt? Mármint a másik telót.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz s3nsitivity #1809 üzenetére
A Motorola oldala is azt írja, hogy használható más microusb-s készülékekhez is.
-
embe
nagyúr
A teló kamerás képességei nem javultak a MA teszt óta kiadott frissítésekkel? A FHD -60fps-es videó felvétel nem "hozható" össze valami mókolással?
-
embe
nagyúr
Köszi a válaszokat!
Nem tudom kipróbálni...mert nincs ilyen telóm. Tegnap visszavette a gsm boltos srác az S5 telómat, így most teló vásárlás előtt állok. Viszont a kosárban benne van a N6. Van egy ajánlatom, ami ma este dől el, hogy realizálódik-e. A 6"-tól tartok kicsit, mert ez az 5,2" amilyen az S5 volt, elég nagy volt, kényelmesen tudtam kezelni. De a puding próbája az evés, ha meglesz akkor majd kiderül. Legfeljebb majd megy a HA-ra ha nem szokom meg.Azért kérdezem a kamerát, mivel az S5 ebben nagyon jó volt, ez meg attól gyengébb ugye. Nyaraláskor nem is használtam a fényképezőgépet.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Ha minden jól megy, akkor holnap valszeg belépek a klubba. És jövök zaklatni benneteket.
-
embe
nagyúr
üdv!
Kérdésem a bootloader nyitása gari vesztéssel jár? Illetve eltüntethető-e nyom nélkül, hogy szervizben ne bukjon be?[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Beléptem a klubba egy 64 GB-os verzióval. Látatlanba vettem.....kicsit megriaszt a mérete.
Első körben tetszik nagyon a teló.s3nsitivity - Egy leírást nem tudnál linkelni a ledes értesítés beállításához? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1920 üzenetére
Köszi!
Éjszaka melóztam - még melózok - barátkozok a mérettel, de.....nagy ez kérem. -
embe
nagyúr
Nekem egy ilyen Nilkin szilikon tok van rajta, de olyan mintha nem is lenne. Vékony, ez inkább a karcolásoktól véd.
Ha marad, akkor nézek rá valami erősebbet.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Képernyő mentést hogyan lehet csinálni? Stock 5.1.1 van fent.
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1945 üzenetére
Vááá!! Ez az alap billentyű kombó a droidos telóknál, ezzel is kezdtem nézni. De nem működött. Most sem. Aztán rájöttem a nagy agyammal hogy tovább kell nyomni a gombokat, nem csak megnyomni.
Köszi! -
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1920 üzenetére
Ez a Light Flow csak costum kernellel működik? Rootolt stock van fenn. De nemakar engedélyt kérni a su-tól.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
XXL-GSM. -esben sincs, illetve a töltő nem eu-s, adapterrel működik. De nagyon király ez a gyors töltő.
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1979 üzenetére
Köszi. Végül is ezt linkeltem. Csak arra voltam kíváncsi, hogy működik-e a dolog.
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1983 üzenetére
Eldugtam zárójelbe, azért nem láttad.
Na rendeltem hozzá hibrid tokot, illetve edzett üveg fóliát. De lehet mire megjön eladom....nagy ez nekem.Más: Ha az állapotsávot lehúzom - stock 5.1.1 - ott van a képernyő tükrözés opció. Ez az lenne amikor videót vagy képeket tudok átküldeni a tv-re ugye? nekem nem látja az LG tévét.
Az S5-nél ez könnyen működött. Mi a titok nyitja? Hol lehet a tévét hozzáadni? -
embe
nagyúr
válasz CptAdamica #1985 üzenetére
Ebayról szoktam. Random rendelek. Elkezdem keresni, aztán a az ár elfogadható veszem. Anno Nilkint vettem, de az utóbbi időben csalódtam a márkában. Lumia930-on 2 nap után a sarkánál a tok megrepedt. Most rendeltem egy autós töltőt, ami elvileg 2,4A-t adna le, de még egyet sem ad le. Így jöhet az olcsóbb.
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1992 üzenetére
Erre a képernyős dologra nincs tipped?
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz csordas11 #2019 üzenetére
Akkor be kellene hozni a stock recovery-t.
Bootloader mód: hangerő "+" és "-" egyszerre + power gomb. Ott navigálsz a hangerő gombokkal a Recovery módig. Power gombbal belépsz.
Nem tudom fejből - de majd segítenek - hogy a stock recoveryben hogy van írva, de talán Wipe data? factory reset? A Lényeg hogy rá fog még kérdezni, és meg kell erősíteni a a törlést.
Próbáld ezt még meg![ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #2026 üzenetére
De a megváltozott státusz kód alapján nem tudható, hogy előtte nyitva volt? Moto G 2 gen.-nél hiába zártuk vissza, a státusz kódja nem az volt mint egy soha nem nyitott telónak.
csordas11 : neked most mit ír ki fastboot módban? Statusz kód mennyi?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz csordas11 #2029 üzenetére
És újonnan vetted? Soha nem volt nyitva? Mert ha jól emlékszem, amikor én visszazártam nekem is 2-es volt.
Ha ez így van akkor mint ahogy írták mehet a dolog. Szerintem. De ezt neked kell eldönteni. Mindent csak saját felelősségre. De ha valami gsm boltban vetted, akkor valszeg ott is csak ezt fogják csinálni. -
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #2046 üzenetére
Akkor nem új keletű a dolog. Nekem egy rövid ideig volt N5, csak 16-os.
A korábban említett " képernyő tartalom átküldése" dologra nincs tipped?
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #2043 üzenetére
Mehet az összefoglalóba ez a 64 GB-os dolog, vagyis, hogy lehetséges az, hogy 32-es lesz belőle, illetve a megoldás a FR.
Illetve mehet a stock image flashelésének a leírása. -
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #2054 üzenetére
A recovery flashre gondolsz? Én rosszul fogalmaztam. A stock rom felrakására - flashelésére gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #2056 üzenetére
Mostanában volt többféle telóm, mindet más módszerrel kellet mókolni. Most ennél is el kellett kezdeni utánaolvasni. Jó az ha egy helyen ott van minden. Köszi!
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #2058 üzenetére
Úgysem ahogy a fórumtárs írta? Éhező droid, közben lenyomva tartod a pwer gombot, és gyorsan megnyomod a hangerő fel-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest