Hirdetés
- Red Dead Redemption PC teszt
- PlayStation 5
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
BViktr
tag
Igen gondoltam, azóta utánna kerestem a dolognak. Úgy néz ki sikeresen tégláztad a telefonod, de még ezek szerint még így is menthető: http://laurentiumihet.ro/sp-flash-tool-mediatek-mt65xx-drivers-download-and-installation-guide-including-bricked-devices/
Sok szerencsét.[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Nekem Flashtools-al engedte feltenni a 4.4.2-es Indonéz romot, majd azt flasheltem meg, valamint az Indonéz romban lévő twrp-t (recovery.img), kicseréltem egy másikra, majd miután felkerült a rendszer rootgenius programmal kapott még egy rootot, majd ezek után léptem a recovery módba, és raktam fel a Gyári rendszert
Programok és leírás Save 212-es hozzászólásában.[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Az indonéz rom mappába rakd bele a recovery-s kép filet, amit letöltöttél twrp név alatt, írd felül. Flashtools-t indítsd el, mintha a romot akarnád telepíteni, de csak a recovery legyen kipipálva, majd indíthatod. Ezek után letöltöd a Rootgenius nevű programot. Telefonon bekapcsolod az usb hibakereső módot, melyet a beállítások,fejlesztői lehetőségek menüpontban találsz (ha nincs ilyen akkor a telefonról, build számra koppints kb 5-ször, még ki nem írja, hogy ön fejlesztő). Ha ezek megvannak, rádugod a telót a gépre, elindítod a rootgeniust, root it-re kattintasz, ez elvégez mindent, majd a recovery módba indítod a telefont és a memória kártyán lévő .zip kiterjesztésű multilangos oprendszert felinstallálod.
[ Szerkesztve ]
-
Poonkie
tag
Rendben, akkor nekem ennyi elég is, remélem nem lesz probléma. A 4.4.3 Xposed kompatibilis? Köszönöm a segítséged A Karbonn ROM-ról mit lehet tudni, van valami korlát benne? Utolsó kérdés: Ha a Karbonnról felteszem az Indonéz 4.4.2-t, akkor nem megy el az IMEI-m?
[ Szerkesztve ]
-
cs.lev
tag
Ott tartok meg, hogy a gyari rom van rajta, amit kaptam a keszulhez/keszuleken.
ennek a kodja, picivel masabb csak, mint a multilang rom a needrom.com-on...pontosabban a multilang:Version: TBT978012_9480_V0802
az enyem:
Version: TBT978012_9480_V0812
A telefonom root-olva van mar, fenn van a mobile uncle tools, de semmit egyeb!
a telenor bug miatt, gondoltam akkor rakok fel masik romot, de elobb kene a CWM recovery.
Ezt a mobile uncle tools-szal lehet felraki (legalabbis, ahogy en ertelmeztem az eddigieket), de az ottani Recovery Update menupont alol, a Searching utan mindenfele *?recovery.img file kidob, de K-touch-osat nem.A kerdes, hogy az altalad megosztodd CWM recovery.img file a K-touch-hoz, hogyan tudom installalni?
asd
-
cs.lev
tag
Csinaltam mar rom cseret masik telon, csak a recovery.img-t nemtom hogy kell felrakni. Utana mar a CWM-mel boldogulok...csak ujra kell inditani recovery modban, aztan a listabol kivalasztani az install zip from sd card aztan kesz +- wipe data ha kell.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan legyen CWM recovery-m?
asd
-
cs.lev
tag
Az altalad megosztott TOOLS OCTA SP_Flash_Tool_exe_v3.1344.0.212.zip fileban kitomorites utan, csak fajlok vannak, Android konyvtar nincs! De akkor ez nem baj!
Akkor fogom a telot, radugom a gepre (mar minden driver installalva van) majd elinditom a Flashtools-t es a kitomoritett 978137_9404_V019156.zip filebol a scatter file beloadolom. Ezutan ra kell kattintani valami gombra a progin belul?
Aztan tortenik valami? , de utana kikapcsolom a telefont, kiveszem a telefonbol az akksit, kihuzom a kabelt.
Aztan letoltes, akksi vissza (nincs bekapcs) + kabel vissza aztan megint csinal valamit a program.
Majd ezutan lehet TWRP-t telepiteni, abbol pedig mar a szokasos modon ujrainditom recovery modban a telot, majd egy tetszoleges Nibiru-s romot az sd kartyarol az install zip from sd card menun keresztul raflashelek?Jol latom? mert nekem ott a scatter file-os resznel nem trivialis minden...
asd
-
ecigi93
újonc
Nekem egy nibirum van és azokat a hibákat észleltem ,hogy mikor írok vagy játszok akkor olyan mint ha más is nyomkodná a telefonomat szóval megnxomok egy betűt és beír egy másikat vagy többet mintha véletlen hozzáérnék és kicsit idegesitő. Ja és a facebook nállatok is alap? Mert én nem tudom felrakni a google playos facebookot. Meg hogy nem teljesen magyar a telefon ezek nálatok is előfordulnak? Kérlek benneteket segitsetek. Imádom a telefont csak ezek zavarnak. Köszi Üdv: Dávid
-
cs.lev
tag
Koszi sracok es bocsi meg1x.
Sikerult megcsinalni, fenn van az indonez rom es a nyelvet is sikerult megtalalni, hogy angolra allithassam!
Telenoros kartya is ugy nez ki mukodik, mert tudok rola vegre hivast inditani.Megj.: A flashtools elsore kifagyott unexpected error-ral majd, utana kivettem az akksit es megprobaltam elinditani a telot, de termeszetesen nem indult, mert mar progress kozben fagyott ki (sarga csik epp elkezdodott volna).
De sikerult megoldani, ugyhogy akksi kivesz, aztan vissza! usb kabel vissza. es elorol az egesz!
Utana rajottem, hogy elsore nem rendszergazdakent inditottam az alkalmazast, igy talan ez lehetett a gond.
Masodjara rendszergazdakent ment minden...
csak gondoltam leirom, hogyha masnal elofordul akkor ne ijedjen meg, valoszinuleg csak ez volt a problema.Koszi meg1x.
asd
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest