Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz ZS3NI #70824 üzenetére

    ILYET rendeltem 3 db-ot, 4 hónapon belül mindegyik megadta magát úgy, hogy egymást váltották, tehát egyik se ment 2 hónapnál többet.

    NEM ajánlom!

    Viszont... A led-síneket kiszedtem belőle, lett 12 db. sínem tele ledekkel. Azokat ráragasztgattam egy régi S478-as hűtőbordára, négyet az aljára, ahol a proci érintkezik a bordával, négyet meg körbe, minden oldalra egyet-egyet. Összeforrasztgattam, majd a tetejére tettem egy S478-as régi hűtőt, amit a padlásról szedtem össze. A fiamnak annyira megtetszett, hogy kellett gyorsan csinálnom valamit, amiben hordozhatja, így összevágtam neki egy ásványvízes üveget, abba szerkesztettem bele... :) Imádja, mindenhova viszi, felakasztja, van egy 200mAh-s adaptere és már világít is... :) Így néz ki, tudom, nem profi, ezért bocsi, de "kis pénzért..." volt:

    Aztán, hamár ott volt a "kerete" is, fogtam magam, leforrasztottam mindent a korongjáról és lecsiszolgattam szépen, hogy szép, egyenletes legyen a felület. A tetejére ragasztottam egy itthon talált, nagyon olcsón megvehető 10W-os COB chipet, az aljára pedig egy szintén itthon talált Vga-kra való kis hűtőbordát, hogy ne melegedjen annyira. A keret aljába fúrtam egy lukat, majd oda beletettem egy 3.5mm-es anya jack-et és összeraktam... Nah, ez egy fokkal már szebb és lehet hordozgatni ezt is... :)

    Szóval tökéletesen illik a címbe: kis kreativitással "Ebay-es kütyük kis pénzért"... :B

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák